די - - - - - - - - - - - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו.
    כלום- זה כל מה שבא לי לעשות עכשיו.
    פשוט לשכב ולעשות כלום.

חני בקפיצת גדילה כנראה. כל הזמן יונקת ומתבכיינת. גם הבטן שלה כנראה חוגגת

12 תגובות
עמוד 1
  • שיעבור מהר
  • קבלי חיבוק

• מנשא יש לך?
    תינוכיס כזה?
    לא יאמן איך הם נירדמים שם

• היופי במנשא בד זה שהם מרגישים כמו בבטן. אפילו אני היום הרגשתי שוב בהריון
  • בהחלט ננסה.

נראה לי שאני אנסה לחפש מישהי שכבר לא משתמשת. יש לי 2 מנשאים וחבל לי לקנות שלישי בלי לדעת שהוא יהיה אכן יעיל עבורנו..
    תודה על הרעיון!

• אני אומרת, תפרגני לעצמך איזה שעה וחצי-שעתיים של שינה עם הבייבי והבית וכל שאר הדברים יחכו!!!! תמיד יש מה לעשות,אבל אם תהיי בלי אנרגיות ומרוסקת, לא תוכלי לעשות שום דבר אז מה זה שווה
  • היא נרדמה עלי עכשיו!!!

• התעוררה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה