היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי, אני זוכרת משקד שהיתה גם יונקת בטירוף במשך 10-15 דקות ואז לא רוצה יותר. שמעתי על כאלה (גיסתי) שהילדים שלהן ישבו על הציצי 45 דקות...אצלי מעולם לא היה כך
גר עלי
ניצן היתה יונקת אפילו פחות מעשר דקות... טוב נו, גם עכשיו היא יונקת פחות מעשר דקות
גם אוריאן ככה... עידן לא זז מהציצי היא מהיום שנולדה כמה דקות וזהו
בהנקה הכככללל יכול להיות תזרמי
ממי , שמעי ,אמצע הלילה, אוריאן היתה קמה לינוק.אני מסתכלת על השעון ויודעת שבעוד 7 דקות בדיוק אני חזורת לישון . 7 דקות מטכלי . זה מה שהיא ינקה . לא פחות ולא יותר.
גם אצלי, שניהם ינקו בסביבות ה-10 דקות ורק מצד אחד, כעיקרון אומרים שבחמש דקות הראשונות יוצא רוב החלב, אז למה צריך להניק יותר זמן? לפעמים זה מפינוק או כתחליף למוצץ.
תהני ואל תשאלי שאלות
לדעתי רק ילדים ראשונים יונקים הרבה זמן... אלה היתה יונקת 30 דקות לפחות, אורי הבין מהר שלאמא אין זמן להניק כל היום והיה מתקתק ארוחה ב-7 דקות, הייתי אשכרה מרגישה שהוא מרוקן לי את הציצי. אדר גם הבינה מהר שיש שני ילדים מעליה וגם תקתקה עבודה... [ [
וכמו שכבר אמרתן לי לפי הלידה - ילד שלישי מגדל את עצמו
לא הנקתי - לא יודעת אבל כן ילד שלישי מגדל את עצמו לבד
טנושי היתה ממש גרה על הציצי בהתחלה. חודשיים ראשונים בקושי היתי יכולה לעשות משהו......לקח לה קצת זמן עד שהבינה את העניין פייס: ortal_hori
זהו שגם לטל לקח זמן להבין את הפואנטה
יש ויש גאיה גם היה מספיק לה רבע שעה מכל צד ינאי ממש ינק 45 דקות ויותר
אני לא ידועת באיזה משקל הוא נולד אבל מעבר לשלוש וחצי שעות אומרים להעיר