אאווףףף...צריכה לשתף! בעיה של שומנים. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בהריון לא העלתי כלכך הרבה - 13 קילו- זה אחלה אבל עכשיו אחרי ההריון- המשקל לא מפסיק לעלות ולא סתם אלא כי אני אוכלת... אין לי את מי להאשים- רק את עצמי!
אין לי כוח ללכת למכון כושר (עליו אני משלמת סתם) כי אני עייפה בעיקר , וכי אני רוצה להיות עם המשפחה שלי וכי אני רוצה להיות שם בזמן ההרדמה של הדס.
אני אוכלת בכמות כאילו אני בהריון אבל הפעם זה מתבטא ממש בבטן של הריון (שלא מהריון) - זרועות שנופלות (כלפי מטה) בטן משתפלת....
עכשיו התסכלתי על תמונה שלי שצלומה שבוע שעבר- הפנים שלי ממש התעגלו וכל השומנים יצאו מהצדדים- מה זה??? זאת אני?
נכון, אף פעם לא הייתי רזה- תמיד הייתי שמנמנה /מלאה אבל היתה לי תקופה שרזיתי 15 קילו- כשהיה לי כוח רצון ועכשיו אין לי את זה ... אני ממש מאוכזבת מעצמי.
בכל יום אני אומרת - "זהו... מעכשיו אני עושה דיאטה" -אבל אז יש יוםהולדת במעון ומביאים עוגה- ואני פשוט לא עומדת בזה!!!!! כאילו אני לא מצליחה להתאפק
הבנות בעבודה אומרות לי- "זה בסדר את מניקה" ," הרחם לא חזר לעצמו" וכל מיני כאלה- אבל זה לא קשור אני פשוט א-ו-כ-ל-ת!
20 תגובות
עמוד 1
אני יודעת שבהנקות אני אוכלת יותר משאני אוכלת כשאני בהריון! זה פשוט עושה אותי רעבה! אז אולי זה קשור כן... מצד שני אולי תאכלי יותר ירקות מאשר נישנושים... אבל - הכל מתחיל ונגמר ברצון. את צריכה להחליט שזהו מתחילים! אחרת זה לא ילך.
אני לגמרי איתך!!!!
אותו הדבר בדיוק!!!! אני אוכלת ומבטיחה לעצמי שזהו, מעכשיו אני מפסיקה ואז צץ עוד משהו טעים...
אני לא מצליחה ללבוש בגדים שהם לא בגדי הריון אין לי חשק לקנות בגדים חדשים אין לי כח לעשות ספורט
ובא לי להרביץ לעצמי מרוב תסכול.
כמה שאני מכירה את זה!! בהיריון הראשון העלתי רק 6 ק"ג אבל חצי שנה אחרי הלידה בכל תקופת ההנקה טחנתי כל חצי שעה את המקרר והעלתי המון!!
כשהחלטתי שזהו, אני לוקחת את עצמי בידיים החלטתי לשנות את הת**** שלי לבריאה - לא קראתי לזה דיאטה כי הייתי אוכלת הכל אבל במידה!! תוך 4 חודשים ירדתי 14 ק"ג פי 2 ממה שהעלתי, זה לא היה קל אפילו היה קשה נורא והצריך ממני מאמץ רב, אבל ברגע שאת עושה סווצ' בראש ורואה תוצאות זה פשוט שווה את זה!!
המלצה שלי תמשיכים לאכול רגיל פשוט תתחילי לאכול מסודר תקצי לעצמך בין 3-5 ארוחות ביום (במידה סבירה) בשעות קבועות תאכלי מה שאת רוצה רק אל תנשנשי, זאת התחלה....
אני גם עצלנית של ספורט אבל תנסי לעשות אימון קצר בבית (חצי שעה של כפיפות בטן או הרמת משקולות) או הליכה קצרה בשכונה...
בהצלחה
אני כל כך מבינה אותך והפעם אני באמת מתוסכלת כי כואבים לי כל הפרקים בגוף ובעיקר הברכיים ובעלי אומר לי בשבת "שנינו יודעים למה זה באמת" והאמת ממש ממש נפגעתי - ואני לא טיפוס שנפגע
רחם זה לא, כי הוא חוזר לעצמו מהר. אבל הנקות יכול להיות. איך שהפסקתי להניק ירד לי התיאבון לרמה סבירה. בקושי הקפדתי על דיאטה וירדתי. אני מציעה לך להשתמש בעובדה הזאת לטובתך: כל פעם שאת רוצה לאכול הרבה תיקחי פחות ותגידי לעצמך שככה ההנקה "תיקח" ממך מה שחסר לה וככה תרדי דווקא בגלל ההנקה.
בנות אני יודעת שזה נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא קשה!
אבל העצה הכי טובה בנושא היא לשנות משהו קטן שיגרום בהמשך לשינוי גדול, ענק!!
למשל: להפסיק רק לאכול פחמימות, או להפסיק לאכול אחרי 6 בערב, או להפסיק לשתות שתייה מתוקה וקפה (קפאין מעכב פירוק שומן)...
אני הפסקתי למשך חודש אחד, בתור ניסיון, לאכול סוכרים וגלוטן - בחודש הזה הורדתי 6 ק"ג... המשכתי לאכול הכל רגיל רק הפסקתי עם גלוטן וסוכר...
אתן לא מבינות את התחושה הזאת כשרואים תוצאות - ברגע שרואים תוצאות, והשינוי הקטן הופך לגדול עושים עוד שינוי ועוד שינוי....
מחזקת אתכן!! ומחכה כבר להיות אחרי הלידה כדי להמשיך ולהרזות כי למרות שזה רדוד לומר את זה - אין כמו ההרגשה העצמית הזאת שאת מסוגלת לשלוט בחייך ובאוכל שלך - זה הכל עניין של שליטה!1
יש לי חברה שאומרת שאין תחושה טובה יותר מלהיות "כלבה רזה"... חחח
מאמי שלי, קודם כל זה ממש נכון, שבזמן הנקה אוכלים יותר. ככה שזה לא נטו האשמה שלך.
דבר שני, המזג אויר הזה מדכא טילים. כשקר אין כוח לעשות כלום רק לשבת בפנאן ולחסל עוגיות שוקו צ'יפס
בנות- תודה אבל כל ההמלצות האלה יעזרו לי כשבאמת אעשה סיווצ' בראש
כאילו- אני מרגישה שזה מפריע לי מאד אבל בתכלס זה לא מפריע לי כדי לעשות שינוי
זה הגיוני? מוכר למישהי?
תראי לא הייתי אומרת שזה לא מספיק מפריע לי בשביל לעשות שינוי תכלס זה כל הזמן במחשבות שלי, כואב לי לקום, ללכת, לשבת, לשכב, אני הולכת למקרר לוקחת שוקולד יש לי רגשי אשם בא לי לירות בעצמי ועדיין למרות שזה עד כדי כך מפריע לי, למרות שאני ממש שונאת את עצמי על זה, משום מה אני לא מצליחה להתחיל את הדיאטה
יודעת מה עושה לי חשק להיות רזה? שמלות! שווה כל קלוריה שלא אוכלים. זה הכי דיכא אותי אחרי הלידה.. להראות רע בשמלות.
זאת הרגשה נורא מוכרת!
אוי מיכלי, כמה שאני מבינה אותך.. [
סיוון לחיות עם רגשות אשם זאת התחושה הכי נוראית שיש - אני כל כך מבינה אותך!
מאמוש אני כ"כ מבינה אותך אני הייתי באותו מצב בדיוק אני צריכה לרדת במשקל וידעתי את זה ולא היה לי כח ולפני 3 שבועות החלטתי שזהו אין ברירה היגיעה לי הכח הזה והרצון הזה. והתחלתי לישמור. אני אוכלת מסודר ולא אוכלת בין הארוחות. אין שתיה מתוקה בבית כדי שלא יהיה למה להתפתות ואני מכורה לקולה. אין ממתקים שוקולד כלום. וירדתי שניים וחצי קילו. אני לא הולכת על משהו דרסטי אבל לאט לאט.
ואיך סבתא שלי היתה אומרת שאחרי לידה חצי שנה עד שהגוף חוזר לעצמו והכוחות חוזרים לעצמם ואז אפשר להתחיל דיאטה.
ותבינו בנות פעם הייתי מתה על מכון כושר הייתי הולכת בטירוף שלי ואפילו הייתי די מכורה!
אני יכולה בצ'יק להתמכר לזה שוב אבל אני כלכך עייפה מהלילות , מהעבודה. וגם אני הולכת לישון כלכך מוקדם רק השיעורים הטובים מתחילים ב 8 איך אלך כשב 9 אני כבר במיטה?
אז חני- יש לי עוד 10 ימים
וווווווווווווווווווווווווואי מבינה אותך כל כךך העייפות הזאת