היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את ההתקף אסטמה הבא של שילה. אני מכירה כבר את השיעולים האלה שזה מתחיל! על השיעול הראשון אני שומעת ואומרת לעצמי- "די אל תכניסי לעצמך מחלות לראש" אבל זה מתגבר.
ועד שלא יהיה לי ונטולין- אני לא יכולה לעשות כלום..
יש למישהי עצות מה כן אפשר כדי להבריח אותו לפני שהוא ממש פה?! קישתא! לך מפה! "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..." [
19 תגובות
עמוד 1
לא להדליק מזגן! אם הוא ער לפתוח מקפיא ולהכניסנאת הראש לנשום את האדים אם הוא ישן שימי כרית ותעשי לו הגבהה מתחת לראש ותפתחי חלון שיכנס אויר
אין לך ונטולין בהיכון? כך שאם חלילה מתחיל התקף, ישר תוכלי לעזור לו? קשתא שיעול מעצבן!!!!!!!!!!!!!
חובה חובה לדאוג לונטולין או לתכשירים לאנילציה. מקווה שלא תצרכו ושירגיש טוב אמן
קישתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא התקף זה עזר???? שירגיש טוב הזאטוטון אין לי תרופות פלא הפעם
חמודה חייב ונטולין בבית במקרים כאלה..לי יש גם ונטולין בבית גם פלקסוטייד ואתמול קניתי אינהלציה חשמלית עם מי מלח עזר לילדה פלאים העלים את שיעול הנבחני לגמריי..הה נתתי לה גם כדורים בטניזול..
שיעבור מהר התקופה הזאת קשה לילדים שסובלים מהתקפים
מקווה שהוא מרגיש טוב יותר, וכמו שאמרו לך חובה דתמיד יהיה וונטולין בבית
אני יודעת, אני יודעת שזה חובה!! [
טוב.. אני מקווה שלא התפתח לו התקף..
מקווה שרק יעבור לידו ולא יגיע אליו
אוויש איזה סרט ... גם אני מכירה כ"כ טוב את ההתקפי גרון של נדב שיומיים לפני אני מריחה אותם מגיעים
יון איזה מפחיד .. מקוה שירגיש טוב הבובי ותשיגי את הונטולין הזה שכולם אומרים עליו ...
מקווה שיותר טוב כתבו לך ואת יודעת חובה שיהיה בבית לי תמיד יש בסטוק חומרי אינהלציה (לפני שבועיים סיימנו מחלה עכשיו שוב מיום שישי) הלוואי שיעבור מהר לשילה ולכי בכל אופן לרופאה לפני שיתפתח
אוויר קר הוא הפיתרון הטוב לפחות להפחית את עוצמת ההתקף... מזל שהחורף כאן במלוא הכוח. להלביש טוב טוב את שילה, להעטוף אותו בשמיכה ולתת לו לשבת מול חלון פתוח שדרכו נכנס אוויר קר, רצוי בלילה או ממש לפנות בוקר כשהאוויר נקי במיוחד. לא צריך הרבה זמן, עד חצי שעה. העיקר שינשום את הקור.
בהצלחה והמון המון בריאות
גם לנו היה כמה לילות קשים עם התקפים .. הוא לא מטופל אצל רופא ריאות ?? אצלנו אני פותחת לו את החלון /פרייזר וכמובן את התרופות