לינברי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את עשית ברה לאחד מהילדים נכון?
    את יכולה לספר לי קצת על איך בדיוק מתבצעת הבדיקה? מחברים אלקטרודות לראש? כמה זמן זה לוקח? ותוך כמה זמן יש תוצאות? על המקום?

39 תגובות
עמוד 1
  • אני בסוף לא עשיתי.. בבדיקה חוזרת אצל האחות היא אמרה לי שלא צריך.
    יש מישהי בתמיכה שעשתה עם הבן שלה (shira 1988) ואמרה שזה בכלל לא היה כזה נורא..
    בטח לה יהיו אבל תשובות יותר מפורטות בשבילך..

יש לך כבר תור?
    מתי אתם עושים?
    יוווו בהצלחה!!
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
    [
  • עוד אין לי תור. מחר אני אצל הרופא ילדים נראה מה הוא אומר ואיך בדיוק זה הולך ומה מו מי. סתם הייתי סקרנית כבר אז שאלתי. מחר הוא בטח יענה לי על הכל...

• סוכנת... שיהיה בהצלחה ואת תראי שישועת ה' כהרף עין והכל יהיה בסדר
    איתן המתוק הוא חזק וגיבור וינצח כל מכשול כשמו כן הוא
  • אנחנו עשינו אבל לא אספר לך כי לא שאלת אותי

• לי הסבירו מה שלינבר הסבירה...
    יש לנו תור לתחילת מרץ

• ענבר למה אני לא זוכרת את זה

• קבעו לי ברוטשילד...שם הוא נולד והוא יהיה בן חודשיים. קבעו רק לעוד חודשיים כי אולי זה נוזלים באזניים ואז יש סיכוי שהם יספגו

• ראית ששיניתי את הכותרת?
  • לא רואים ששינית את הכותרת אבל אני סולחת לך

• בטח קיבלו אחרת לא הייתי צריכה לעשות את הברה
  • שיהיה לכם המון המון בהצלחה

• ראיתי ששינית

• המתח הזה הורג

• המתח בהחלט נוראי. והפחד מהתוצאות עוד יותר נוראי

• "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • אני עשיתי בזמנו עם בני , הוא היה בסביבות גיל 3שבועות או חודש גג בגלל העניין CMV (הוא לא נדבק ) אבל בכל מקרה היה להם חשוב לעשות גם את העניין השמיעה וגם את בדיקת עניים בבית חולים עוד . בא מומחה לבדוק איזה ילד פג והוא עושה לו גם לו על הדרך כהוא שכב בפגיה עם אנטיביאוטיקה כי היה ללא מי שפיר איזה 28 שעות .
    עשיתי באסף הרופא ולא נתנו לו כלום , סתם ישן רוב הזמן . תשובות נתנו במקום והכל היה בסדר .
    מה שכן הם לא ציינו שאם הזמן התפתחה לאדון שמיעה סלקטיבית .... לפעמים שאומרים לא דברים שאסור ככה וכו - הוא לא שומע ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • בהצלחה צ' וליטוש בבדיקה
  • אלינה
  • שיהיה בהצלחה

ב"ה בשורות טובות
  • בהצלחה

• צ' -לא עשו לו סינון שמיעה בבי"ח?

• עשו אבל זה לא מספיק...

• שבאנו לברא לא היתה לנו עדיין תשובה משבע לגבי האם קיים זהום או לא . תשובה בכתב קיבלנו רק שהוא היה בן חודשיים כמעט .
    אצלי סרט CMV התחיל בשבוע 9 להריון ונגמר רק איזה חודשיים אחרי שבני נולד . אז מה זה לחץ שקשור לכך אני מכירה מצויין כולל בדיקת נוקדנים במי שפיר בשבוע 23 , המתנה לתשובות וכו .
  • ומה היו התוצאות במי שפיר? אין ספק שהריון CMV זה לא כיף
  • בהצלחה מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• התוצאות היו שהוא לא נדבק אבל לרגע של בדיקה . רופאיים טענו שהיה יכול להדבק גם בהמשך כוירוס פועיל עד חצי שנה . מה לא עשינו כולל אוטרסאונד חדרי מוח בשבוע 30 וגם בגיל חודשיים וחצי שנה (ה' יודע למה ) . בקצור חרא , אבל הבדיחה הגדולה שאני הצלחתי להדבק בזה פעם שניה בצורה שהיתי מאושפזת איזה חודש עד שגילו שזה מדובר בדבר הזה .
  • פעם שניה בצורה כזו רצינית?????
  • בהצלחה יפות שלי!!!

ענבר - מה את רוצה מצ'? היא בכלל לא היתה בפורום כשמעיין נולדה
    פייס: ortal_hori
  • בהצלחה
  • אורטל נכון! זה למה אני לא זוכרת
  • אנחנו גם עשינו לליאבי בבני ציון את הבדיקה של הברה ,
    הטכנאית אמרה לנו עוד באותו הרגע מה שהיא חושבת על הבדיקה ואז קבלנו תשובה כתובה אחרי שבוע לבית ..
  • ליטוש וצ'- מקווה מאוד שתעברו את הבדיקה עם תוצאות מעולות!!!
    [
    [
  • תודה
  • תודה

• וואו

• בהצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה