מה לעשות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה התחילה לשתעל לפני יומיים

10 תגובות
עמוד 1
  • אין לי הרבה עצות מעשיות לתת לך, ענקית יקרה שלי,
    אבל אני יודעת שויטמין c מצויין עבור מערכת החיסונית והתגברות על צינונים למיניהם.
    בגדים חמים, מקלחות חמות עם אדים ואם היא יכולה, תה עם דבש ולימון...
    תרופות סבתא יעילות תמיד

• מאמי אני עדיין לא נותנת לה דבש.. מותר לתת דבש? ובקשר לויטמין c אני אשאל את הרפאה..
    תודה רבה ממוש

• דב מותר מגיל שנה

• בול תיארת לי את הילדה שלי כבר יומיים ככה שיעול חזק בעיקר בשינה..אתמולקניתי לה אינהלציה חשמלית ומי מלח עשיתי לה פעם אחת אתמול בערב וממש הייתי בהלם השיעול נעלם כלא היה הילדה ישנה שקטה ורגוע סוף סוף אחרי 2 לילות של סיוט.. תנסי עם מי מלח זה ממש עוזר..

• תוספת מדהימה למשפחתנו!
  • לילדים שלי מאוד עוזר סירופ שאני מכינה:
    בצל אחד חתוך לפרוסות+1-2 כפות דבש אמיתי, מחכה שעה שעתיים עד שיוצא מיץ של בצל ומתערבב עם דבש.
    תרופת סבתא מעולה נגד שיעול וגם בתור מחזקת מערכת החיסון.
    מאוד מומלץ.
    את יכולה לתת כמה פעמים ביום. אפשר להכין לושמור כמה ימים.
    אני מכינה כל יום-יומים, אצלי שותים את זה שני ילדים ומאוד אוהבים...
  • הי
    אסור לתת דבש לפני גיל שנה
  • אבל היא כבר בת שנה.....
  • מגיל שנה מותר דבש וזה מאוד בריא בלי קשר לשיעול..
  • בנות תודה רבה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה