היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם מישהי מכירה מקרה בו למרות בדיקות תקינות לחלוטין, לא כולל מי שפיר, נולד ילד עם תסמונת דאון? תודה
16 תגובות
עמוד 1
לא מכירה... רוצה לספר לנו משהו
לא מכירה אבל בהחלט יכול לקרות
כן! לא ממקור ראשון אבל לא מזמן דיברתי עם מישהו שלאחותו יש ילד או ילדה עם תסמונת דאון שההריון היה תקין. לפי דעתי היא לא עשתה מי שפיר כי היא לא ידעה שבדרך תסמונת דאון. הבנתי אבל שדרגת החומרה במקרה כזה היא פחות נוראית. ז"א אם לא עלו על זה בשום בדיקה זה אומר תסמונת דאון ברמה פחות קשה. הבנתי את זה מאותו בחור. (שהוא לא גורם מקצועי).
תודה
אני גם שמעתי כמו צ'.
אישית, לא נראה לי שאני מתכוונת לעשות את הבדיקה הזו פייס: ortal_hori
מאמי בגלל זה אני עושה ביום חמישי את הבדיקה, כי הכל תקין חוץ מהשיקלול של החלבון שהבדיקה כשלעצמה מבחינת ערכים ומדדים הייתה תקינה!!!! יש מעל ל 15% מקרים שהכללללל תקין והעובר פגוע!!!!
תודה רבה. אלינור - תשובה מעולה! מודה לך מאוד
השאלה אם ה15% האלה זה מיקרים של תסמונת דאון או גם של דברים אחרים?
תראי לפי מה שהבנתי במקרה של תסמונת דאון זה 15% אבל במי שפיר נבדקים עוד דברים, כך שאין סיבה שלא ימצאו עוד דברים, לגבי ת. דאון התשובה היא 100% לגבי שאר הבדיקות 98% . בכל אופן אני שמעתי על מקרים של נשים שיצאו להן תוצאות מצוינות גם בבדיקות הסקר 1 לכמה אלפים, והן נפלו על כמה האלפים, רוצה תשובה יותר מוחשית, רק מי שפיר, הרופאים אומרים אין 100% . מי שפיר זה הכי קרוב ל 100% . מי שלא שקטה שתעשה. זה סיכון לעשות וסיכון לא לעשות..... השאלה מה תעשה אותה בחורה עם הממצאים. האם תסיים הריון או תשאיר אותו בכל מחיר.....
אם תרצי אפשר לדבר בטלפון. שלחי לי את המס' בהודעה פרטית לפייס אדבר איתך, לצערי הרב, למדתי מקרוב המון על הנושא עם מה שאני עוברת בחודשים האחרונים.....
אני לא יודעת לא זוכרת שהגענו לכזו רמה של פרטים... אבל בעייני חלבון עוברי בדיקה מיותרת
אלינור - תודה, זה לא עבורי אבל אם לא אכפת לך אעביר את המסר
צ' זה היה בשירשור שלי, שהתרעמת על הבדיקה....
בשרשור שלך בשרשור של מילנה ועם שתי חברות נוספות (בנות 23 בעת ההריון). זה מביא את הסטטיסטיקה שלי לדי יפה נגד הבדיקה הזו
מכירה משהיא אישית - שקיפות , סכירת מערות מורחבת היו בסדר , גם חלבון עוברי גבולי - אמרו לה לבחור אבל בגלל הגיל הצעיר 25 החליטה שלו ולבת שלה יש תסמונת דאון . http://www.holdthatpic.com/
נכון זה באמת היה בשירשור של מילנה נראה לי חלבון עוברי סתם חרטה ברטיה והי אמין מיי שפיר נותן תשובה של 200%. שיהיה בהצלחה