חינוך חינם מגיל 3? רק אם הילד נגמל מחיתולים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש כאן הגיון רב! על 35 ילדים קטנים יש רק שתי נשות צוות (בגן פרטי על 25 ילדים יש 3 או 4 עובדות. אם יצטרכו להחליף ל10 ילדים חיתולים - זה זמן יקר מאוד בו אחת מהצוות לא נימצאת בחלל הגדול, זה בהחלט מפריע לניהול הסדיר והתקין של הגן! מפריע גם לילדים הגמולים, גם לצוות וגם כמובן לילדים שעדיין לא ניגמלו. זה גם לא ממש בטיחותי להשאיר למשך זמן ארוך יחסית את הגננת לבד עם שאר 34 הילדים, הרי אי אפשר להחליף חיתול במפגש - כי הילד יפסיד אותו, אי אפשר בזמן האוכל - כי מישהו צריך להשגיח על אלו שאוכלים (שלא יחנקו, שלא יריבו) ומישהי צריכה להיות עם שאר הילדים בגן. זמן משחק חופשי הוא גם בעייתי כי צריך להשגיח על 35 ילדים! בחצר - אי אפשר להשאיר לבד לאורך זמן רק אחת. בעיני זו בהחלט דרישה הגיונית! למרות שועדי ההורים הולכים לעשות על זה הרבה רעש כי במקום להסתכל על התמונה הכוללת הם רואים רק את הילד הקטן שלהם ואת ה3000 ש"ח שהם ישלמו מידי חודש לגן הפרטי, וזה במקום להתחיל להכין אותו לגמילה כבר עכשיו שיש עוד מעל חצי שנה עד לתחילת שנה"ל הבאה!
אני בהחלט מקבלת את זה !! בעיקר מאותן סיבות שללינבר.. אבל!!!!!!!! גם ככה עד היום לא קיבלו ילדים לגן עירייה אם הם לא היו גמולים! אז מה ההבדל?!
ההבדל הוא שעד עכשיו הגן היה בתשלום.....
עד היום ילד חייב להיכנס לגן גמול ויש הרבה סיבות לכך כמו שלנברי רשמה
אני לא מצליחה לפתוח את הכתבה, אז לא קראתי אותה. מהתגובות של בנות אני יכולה להבין פחות או יותר על מה מדובר. לי נראת הדרישה לילד גמול בגיל 3 הגיונית. מאותן סיבות שפירטה לינבר נטלי
אני מאוד מקבלת את זה, חוץ מזה שלפני החוק חינוך חינם לא היה אפשר להעלות ילד לא גמול לגן מועצה...
בהחלט הגיוני כמו שלינבר אמרה
חחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי תגובה 65 לכתבה
לתשומת לב ההורים -גם לבית ספר אסור להגיע עם חיתול (לת)
מרינה
לא כל ערייה מתעקשת על זה. בגן של הבת שלי יש ילד לא גמול (כן עדיין) וכמה שהגננות מתלוננות שהן לא מסתדרות אמרו להן בעריה שאין מה לעשות...
רוב הילדים נגמלים בסביבות גיל שנתיים עד שלוש... כך שזאת דרישה הגיונית לגמרי.
סליחה אבל אין שום חדש בזה שלגן עירייה מתקבלים רק ילדים גמולים לחלוטין אז בהחלט מקובל שגם לחוק הוסיפו סעיף שמדבר על העניין הזה וכן אני חושבת שאם גם ככה הכיתות יהיו מלאות ב35 ילדים, והיחס לכל ילד הוא קטן, אז לפחות לא צריכים להיות עסוקים בהחלפת טיטול ובגדים לילדים לא גמולים
אני מסכימה לגמרי עם ענבר
גם לי נראה הגיוני ביותר, אני אישית לא הייתי שולחת לגן עירייה אם הוא לא גמול, תחשבו איזה בלאגן ההורים יעשו כשיהיה לילד אדום בטוסיק כי לא החליפו לו מיד ואני מבינה לא החליפו לו באותה השנייה, כי יש 35 ילדים על מטפלת 1 הרי הגננת לא תחליף טיטולים [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
שלא תבינו לרגע שאני נגד או משהו...
אני גם מבינה... בסך הכל שמתי קישור למי שלא יודעת
זה ברור! צריך רק לחייך!
איזה ענקית מדהימה יש לי
זה ברור לגמרה . רק לפני שבוע איזה אמא פתחה את פה על גננת של בני (גן חובה והם בני 5 ) שהיא לא מרשה להיות בגן עם מוצץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ . חטענתה רק מוצץ מרגיע את הילדון שלה (1.30 מטר גובה
זה נראה לי די ברור מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!