יואו אני מרגישה מפגרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת אצל אבא ובידיוק הגיע איזה לקוח לאבא שלי שמכיר גם אותי כמובן...והוא ככה מסתכל עליי ואומר :"זה בן ,נכון"????ואנחנו אומנם יודעים מה זה(וזה אכן בן)אבל אצלנו נהוג לא לספר...ואבא שלי ניסה להציל אותי מהמצב אז הוא אמר "הם לא יודעים"
    אבל אני גם אמרתי בידיוק "שאנחנו יודעים אבל לא מספרים" ואבא שלי מוסיף "אפילו להורים הם לא מספרים"
    יואו אני מרגישה מפודחתתתתתתתתתתתתתתתתת
7 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחח חפיף אחותי
  • חחחחחחחחחחחחחח
    מבינה אותך
    גם אצלנו זה ככה.
    אנחנו יודעים ולא מספרים (הפעם- פעם ראשונה- ספרנו רק להורים)
    וגם מלא אשים אומרים לי : נכון שזה....??
    ולפעמים הם קולעים ואני מסמיקה
    ולפעמים הם טועים ואני מסמיקה...
    קיצער..
    יש אנשים שאין להם טקט, ל צריך להתרגש!

יום מקסים לך!
    אגב, מה המייל שלך?
    אם תרצי- אשמח להתכתב ולהכיר באישי..

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • שטויות, אין לך מה לא להרגיש נעים..

אני בטוחה שהיה לו ברור, לא משנה מה היתה התגובה- שאת לא בעניין של לספר לו

וזה בסדר גמור!!
  • אני לא מתרגשת מזה שהם שאלו.....אני רגילה לכאלו שאלות.אבל זה היה כזה לא נעים שגבר מסתכל עלייך...ואומר לך את זה ככה מול הפנים שלי ושל אבא שלי....במיוחד שהוא לא יודע.....האמת שגם אנחנו סיפרנוגם בהריון ראשון וגם בשני(אני סיפרתי לאמא)אבל הפעם היא לא שאלה אותי והאמת אני כן הייתי רוצה לספר אבל לא ממש שאני יספר אלא,שאמא שלי תשאל אותי......בקיצור זה היה מפדח אבל כמו שאת אורמת קורה.....פעם גם קרה לי שמישהי שאלה אותי "זה בן נכון" אז מרוב בלבלול עניתי נכון.אין לי כוח להסביר לאנשים.......האמת שגם אני אם הייתי רואה את עצמי הייתי אומרת שזה בן.....
  • המייל שלי הוא [email protected]
  • היי להמ זה מראה לי כאילו המייל שגוי?
    את יכולה לבדוק?

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • זה בסדר גמור, אין מה להתפדח... מספרים רק מתי שרוצים למי שרוצים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה