-
בדיוק היום תכננתי להכין עם שחר בצהריים משקפת. הוא חולם על זה כבר הרבה זמן
-
עושה מידי פעם .יש בחנויות של ה2 שח את התמונות לצביעה בגואש, ויש כל מיני פסלונים וקנווסים קטנים בגרושים.
לא תמיד אני יושבת איתו .
לפני כמה ימים מצאתי דיסקים ישנים אז ישר נתתי לו גואש ומדבקות שיתחרע עליהם ..
הוא היה מבסוטטט
-
איך עושים משקפת???? ירין מזה יתלהב!
-
2 גלילי נייר טואלט
-
לנו יש שולחן שעליו יש תמיד טושים, גירים, מדבקות (עגולות) ודפים, לפעמים גם בצק או פלסטלינה. בד"כ הן ניגשות עצמאית לשולחן ועובדות, אם אחת מהן שם בד"כ השנייה תבוא גם (מי? מי תפספס עילה למריבה?
-
גם לנו כפי שנכתב יש שולחן בחדר המשחקים ועליו יש תמיד מדבקות, גואש, צבעי מים, פלסטלינה, חוברות צביעה, טושים, ניירות וכו וגאיה עושה עצמאית
לפעמים אני עושה איתה דברים מערכות מוכנות שקונים לנו..פעם הכנו תיק וצבענו עם צבעי בד עליו...או גבס ואז לצבוע
-
לינבר ולירונועם:
אני מתכוונת ערכות שהן נטו עבודה של הילדים, משהו כמו העבודות מהגן, שהן יותר מורכבות מצביעת גבס אבל הילד מכין בעצמו...
-
אנחנו כמו לינבר
יש לנו בבית שולחן קטן עם דפים וצבעים שונים וחותמות וכל מיני..
ולילדים יש גישה חופשית לזה.
חוץ מזה אני אוספת כל מיני דברים שנראים לי רלוונטים כמו בקבוקים או קופסאות מיוחדות, גלילי נייר טואלט.
והילדים שלי הכי אוהבים לאסוף ברחוב ארגזים ומקלות ולעשות מהם כל מיני דברים כמו:
חכות, חרבות, חיצים, אוניית פירטים (מהארגז) ומשוטים (מהמקלות)
היצירה האחרונה היתה הסבוטג' 5000 (למי שמכירה את גיבורי האור..)
לקחנו ארגז מהרחוב, הדבקנו כפתורים, קישטנו, ציירנו ...
הם לוחצים על הכפתור הגדול שעושה חושך על הכל ואני מכבה את האור
-
מה הכוונה "עבודות מהגן"?
בואי נסי לתת דוגמא (ואז אגנוב לך את הרעיון ואתחיל לפתח
-
אמממ...
משהו כמו איש שלג מצמר גפן, או זחל מכדורי קלקר. למרות שאין מה לעשות עם היצירה עצמה אח"כ, יש חוויה בהכנה וכמובן הערך המוסף של מיומנויות ולמידה חושית ופיתוח מוטוריקה עדינה וכו'...
רואים בהמון אתרים רעיונות ליצירות אבל לא תמיד יש את החומרים זמינים או את ההוראות זמינות...
-
וואי הדס, אהבתי את הרעיון של הסבוטאג'... גונבת
-
גם לנו יש פינת יצירה מלאה כל טוב.(צבעים,טושים,מדבקות,ניירות,מספריים)
יש גם פלסטלינה וצבעי גואש מחוץ להישג היד, אבל זה בגלל רוני
-
עושים יצירות, בהחלט,
במיוחד בעלי אוהב לשבת עם לינוי לעשות יצירה
-
תודה
-
אולי בגלל שאני קונה בחנות שיש בה את כל הדברים עליהם דיברת, אולי כי עבדתי בחנות לחומרי יצירה - הדברים ניראים לי מובנים מעליהם, אבל זו אני
-
ת'אמת אני ממש לא יצירתית ... אין לי עצבים בכלל מקסימום אני מוכנה להדביק מדבקות ...
מניקיון לא ממש אכפת לי אז אני נותנת להם לצבוע בגואש , צבעי מים וכו'...
מזל, שיש לי אחיינית בת 11.5 שמתה על יצירות והיא מעסיקה אותם באופן קבוע
-
אנחנו קנינו קלקרים בצורת עץ ופרח תהילה צבעה וקשטה בפייטים, פירות ופרחים שמנו בתוך עציץ והיא לקחה היום לגן והראתה לכולם במפגש אבל בדרך כלל היצירות שלנו הן הכנת כדורי שוקולד]
-
אתמול עשיתי עם בן יצירה
לקחנו דבק ומרחנו הדבקנו חול ..
גזרנו את השעירות של מר דשא והדבקנו במקום לצייר דשא .
והוא צייר שמיים ושמש על דף אחר וגזר והדביק
וכמובם כתב את שמו וגזר והדביק ..
והיום הוא הראה לצוות בגן שהיו מרוצים שמכלום אפשר לעשות יצירה מעניינת..
אחת לשבוע בערך אנחנו יוצרים דברים מעניינים
שהקו שמנחה אותי זה מינימום עלויות
http://www.f2h.co.il/1848034048453
-
בנות, בנות
הרעיון של הסבוטאג' הוא לא שלי אלא של יותם
-
הבת שלי מאוד אוהבת ויש לי המון חומרים לעבוד איתם.
רוב הפעמים היא עושה מה שבא לה אבל חשוב לי שתלמד גם לעבוד לפי הוראות
ואני קונה לה הרבה (או סבתא) ואנחנו יושבות יחד ועושות.
אני מאוד אוהבת את הערכות האלה.
מיכל
-
עמית מאודדדד אוהב לעשות יצירות, יש לנו ארון מלא דברי יצירה.
אנחנו עושים לפחות פעם בשבוע עכשיו פשוט טיםה יותר קשה כי עידו כל הזמן רוצה גם וזה בעייתי עם צבעי וכו...
אני משתדלת לעשות איתו בסופי שבוע כשעידו ישן או כשבעלי עם עידו.
אצלנו יש חנות כזאת של דולר רק כאן זאת חנות מדהימה יש כאן דברים בדולר שבחיים לא היית מאמינה, יש להם מלא ערכות בדולר כמו ערכה של גבס עם הצבעים עם הכל בדולר!! ויש המון סוגים של ערכות אני קונה שם המון.
בארץ תנסי גם את החנויות של הדולר גם שם תוכלי למצוא דברים בזול, אולי לא ערכות כמו כאן אבל כל מיני חומרים בטוח יש.
גם אם לא את יכולה להכנס לאתר של "מר מוכשר" אצלנו הוא Mr maker
Uשם את יכולה למצוא המון דברים לעשות ועם הרבה דברים שיש בבית
הנה הקישור לאתר שלו
http://www.mistermaker.com/make/בהצלחה
[url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]
-
נדיר שאני עושה איתם יצירות בבית
-
בגלל שאני מאוד אוהבת ונהנית אז אני עושה איתן המון. לפחות 4 פעמים בשבוע..
אני די מגוונת את הסגנון, זה יכול להיות משהו מאוד זול- מחומרים ממוחזרים נגיד או ערכה די יוקרתית של נייר יפה, צבעי ידיים, פלסטלינה, דבק, גזירות, נצנצים...
כשהיה כאן שלג אז בדיוק קניתי נייר שחור וגירים לבנים- זה יצא מאוד נחמד.
אני חייבת לציין שלפני כמה חודשים בעלי קנה בסטימצקי (או צומת ספרים) ערכה קטנה להכנת פינגויין/חתול/עוד חיה ששכחתי מפלסטלינה. לי זה היה נראה כאב ראש, כי היה שם דף מפורט בדיוק איך יוצרים פינגווין ואמרתי לו 'אתה קנית-אתה תעשה איתה' ובאחת השבתות הוא ישב עם אמילי על זה איזה שעה וחצי. הם ישבו ויצרו את כל הצורות והרכיבו- בסוף יצא לכל אחד מהם פינגווין חמוד!!!
זה היה מקסים בעיניי! כי גם הענין הזה של ללמוד לקרוא הוראות, לעבוד לפי סדר מסוים זה חשוב. גם כל ההוראות אומנם היו כתובות, אבל גם היה תמונות אז זה ממש מתאים גם לגיל של אמילי[++
בקיצור לדעתי כל דבר שהילד עושה לבד- בין אם מהדימיון או מהוראה זה מצוין
-
איזה שרשור מרתק
פייס: ortal_hori
-
כעקרון אין לי בעיה לעשות איתם יצירות כל יום אבל אני זורמת ורואה אם יש להם מצברוח לזה...שהם לא משתוללים ורגועים..
אני עושה איתם-ציור-גזירה, הדבקה על בריסטולים (אני מעתיקה להם דמויות מגוגל) של דורה או ספיידרמן מה שמבקשים ומכינה יחד איתם דמויות, או שאני כותבת להם את השם בגדול והם צריכים להדביק מדבקות על השם
או מלמדת (את עידן יותר) לכתוב את השם ולצייר
לצבוע צורות..
ציור בצבעי מים ..
-
ממש יצירות לא.
בבית אנחנו מציירים ומדביקים מדבקות.
פעם- פעמיים בשבוע הולכים כולנו יחד למרכז להתפתחות הילד ועושים שם יצירה עם גואש, מדבקות, הדבקות וכו'