שארית שיליה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

ילדתי בשעה טובה לפני כחמישה שבועות את בתי המקסימה ליאור.
    היתה לידה לא קלה בכלל... 20 שעות צירים, לידת ואקום ובסופה ניתוח להפרדת השיליה מהרחם...
    מאז הלידה ביצעתי כבר מספר בדיקות כי זיהו אי סדירות ברחם שמשמעותה או קרישי דם או שארית שיליה. בכל פעם אמרו לי שמקווים שזה יצא בדימום... הדימום פסק והתחלף בהפרשות כך שזה ככל הנראה לא קרישי דם אלא שארית שיליה...
    לפני כשעתיים חזרתי מבדיקת דופלר אגן והרופא המליץ על היסטרוקופיה אבחנתית כי ככל הנראה מדובר בשארית שיליה.
    הוא הסביר שמדובר במצב מסוכן שאם לא מטפלים (גרידה) אז הרחם יכולה להיות מצולקת מה שעלול להשפיע על הפריון וליצור בעיות בהריונות הבאים....
    מישהי עברה משהו דומה (מקווה שלא) ? שמעה על כך?
    אני ממש מפוחדת, חסרת אונים... ספרו לי כל דבר על הדבר הזה...

דנה
9 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה אף אחת שעברה את זה...

תרגישי טוב ומקווה שיוציאו הכל
    והכל יהיה בסדר...
  • היי, לחברה טובה שלי נשארו שאריות של השיליה אחרי הלידה..

באמת עשו לה גרידה כי זה יכול להיות מסוכן שישארו שאריות ברחם.

אני ממשמבינה את החששות שלך, אבל יודעים לטפל בזה וכל עוד את במעקב, הכל יהיה בסדר
  • תודה רבה...
    העניין הוא שלפי כל מה שקראתי הזמן משחק פה תפקיד חשוב...
    ככל שיקדימו להוציא ככה יותר טוב.. פחות סיכונים למרות שבשום מקום אין אומדן של זמנים עד מתי זה גבולי/בלתי הפיך...
    האם חברה שלך נכנסה להריון נוסף לאחר מכן?
  • לצערי אני עברתי את זה בלידה הראשונה שלי
  • דנה, חברה שלי ממש עכשיו בעיצומו של ההריון השני שלה

עשו לה את הגרידה ממש יום-יומיים אחרי הלידה.. כך שאני לא יודעת לגבי ההליך המדוייק לאחר מספר שבועות

בכל מקרה, אני בטוחה שאכן לזמן יש תפקיד קריטי, ואל לך להתמהמה עם המתנה שהחלק ייצא מעצמו.. אם הרופאים אומרים שיש צורך בגרידה, אז נראה לי שעדיף להקשיב להם על מנת למנוע בעיות עתידיות

המון המון בהצלחה ותעדכני אותנו בבקשה
  • לא מכירה מאמוש, אבל דברי איתי בפרטי אחר כך...
    נשיקות...ובהצלחה
    [center]
  • תודה על התמיכה בנות, מקווה לטוב...
  • קודם כל המון מזל טוב שתגדלו אותה בנחת

• תודה רבה! החשש שלי שעבר זמן מהלידה ואני חוששת שיהיה חלילה נזק בלתי הפיך .... אני לא חוששת מהגרידה אלא מהסיכונים הכרוכים בה.....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה