שאלה למי שהיתה בגיבורי האור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מוכרים שם בגדים של יובל המבולבל ודוד חיים ???

אני לוקחת את בן להופעה בעןד שבועיים ואם מוכרים שם אז אני אקנה לו תלבושת של יובל במקום לקנות לו תחפושת

http://www.f2h.co.il/1848034048453
7 תגובות
עמוד 1
  • כשהייתי לפני חודש משהו כזה אולי יותר מכרו רק חולצות של יובל.

שמעתי שבחברת שושי זאת חברה מאוד גדולה של תחפושות
    יש תחפושות של דוד חיים ויובל.

אז נראה לי שימכרו שם אם הם יחשבו על רווחים.

• גם שאני היתי לא היה , היו דברים של יובל אבל אם אני זוכרת נכון זה מידות קטנות

כמו שגנית רשמה יש תחפושות של שושי זוהר של דוד חיים ויובל
    אתם הולכים להנות אצלנו הדיסק מתנגן די הרבה בבית אבל אין מה להשוות ההופעה הרבה יותר טובה
  • כן ... באשקלון היה את התלבושת ומן הסתם היא היתה הרבה יותר זולה מהתחפושות של שושי זוהר (ומבחינת טיב התפירה היא גם יותר עמידה ...)
    בסביבות ה- 50-70 ש"ח תלוי בגודל .
  • יש כובע יפה וחולצה בלבד, עלה 50 ש"ח עם פוסטר. התלהבו שתי שניות - נתיים זה יושב כאן...אולי אני אחפש לזה את הקטנה - נראה...לא בטוחה
    פייס: ortal_hori
  • כשהלכתי להופעה לא ראיתי (בבאר שבע). אבל מוכרים את התחפושת של הדוד חיים ושל יובל המבולבל המקוריים וכגיבואי האור בפירט האדום. עכשיו המחירים הם ללא מע"מ.
    צריך רק לחייך!
  • כשהיה בנתניה בתחילת החודש לא היה. ההופעה מדהימה שקד מאוד נהנתה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני אבדוק לך מחר מול ההפקה ו/או מול מיקי.

לי נראה שבגלל שזה כבר קרוב לפורים אולי כן יהיו תחפושת למכירה.

לכל מי ששואלת במקרה- למיקי לא תהיה השנה תחפושת לא של מיקי ולא כגיבורת אור.
    אולי שנה הבאה - כל מה שרואים בפייסבוק זה הורים שתפרו במיוחד לבנות תלבושת.
    ובלי קשר אתם בהחלט הולכים להנות ממופע מושקע ביותר ואפילו הכי מוצלח לדעתי ממופעי החנוכה שהיו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה