בנות שאלה .. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היייייייייייי מקסימות
    שאלה לי בן עוד שבועיים בן 3 חודשששששים

7 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה ששאני יודעת הדייסות הן מגיל 4 חודשים.

אין להן שום ערך תזונתי (ויטמינים וכו') זה סתם נועד כדי לעלות במשקל ולמלא את הקיבה לפני השינה כדי למשוך יותר. זה מה שאני יודעת.

אני גם בדעה שלא להתחיל טעימות בגיל 4 חודשים.
    עד לפני כמה שנים הטעימות היו מגיל חצי שנה, אז כל המערכת באמת יותר מוכנה.
    אני אישית מתכוונת להתחיל טעימות בגיל 5 חודשים- באמצע.

ומה את רוצה לגמול אותו מתחליף?
    אז מה הוא יאכל?
  • גם אני יודעת שהדייסות הן מ 4 חודשים....

וגם- למה לגמול אותו? מה תתני במקום???? ילדים בד"כ עד שנה וחצי - שנתיים עם תחליף... בן 3 חודשים לגמול אותו? למה חשבת על זה!?!?!!

אניי התחלתי טעימות בול ב 4 חודשים והלך סבבה...
    זה רק טעימות- לא בלחץ.. תנסי- לא הולך, תמתיני....

• הדייסות זה מגיל 4 חודשים.
    יש בהן גם ויטמינים, מינרלים, ברזל, סידן
    אבל לא חייבים לתת בכל מקבוק דייסה, כדאי רק בלילה, כדאי שיישן טוב, על בטן מלאה.

לא גומלים מתחליף חלב בגיל כזה, הוא חייב לשתות עוד.

את הטעימות מתחילים היום בגיל 4 חודשים, בעבר (עם הגדולה שלי) זה היה 6 חודשים ולטעמי הרבה יותר נוח וקל.
    עם הקטנטנים התחלתי בגיל 5 חודשים.
    גם כשאוכלים פירות וירקות (מרק) צריך לשתות לפחות עוד 3-2 בקבוקי תחליף חלב ביום.

שיהיה בהצלחה!!!

• ממוש זה מוקדם מאוד לגמול אותו גם אחרי הטעימות שהם אוכלים מרק ופירות מלא עדיין יש צורך בתחליף לפחות בבוקר ובערב .....

• הדייסות אכן מגיל 4 חודשים...
    אני התחלתי לתת לה בגיל 3 וחצי חודשים.

בדייסות יש המון ויטמינים וברזל..!! נכון הן קצת משמינות ולכן אני מוסיפה קצת דייסה רק פעמיים ביום...

• בנות כשאמרתי לגמול התכוונתי לתת יותר אוכל דייסות מרקים וכלאה ]
    ולא רקקקקקקק תחליף חלב לזה התכוונתי....

תודה מקסימות

• חחחחחחחחחחח ג'ני הרסת אותי בתגובה שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה