רוצה לשתף אותכן על מה שעבר עלי אתמול בערב... כנסו! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יקירותי. רציתי לספר לכן על ערב מדהים שעבר עלי. נפלה בזכותי לקיים טקס הפרשת חלה בביתי. היה ערב.... ואו.... אחד הערבים אם לא ה.... ערב נדיר, עוצמתי, מחזק, מלא אנרגיות חיוביות, כוונות טובות ובכי.... כל החברות שלי שבאו הגיעו עם מטען פרטי שלהן, ולכן הקטע הריגשי היה מאוד חזק ושולט. כולן באו במטרה להתברך ולראות ישועות וניסים. מיותר לציין שלא ישנתי כלללל הלילה. הייתי כל כך מרוגשת וכל כך מלאת אנרגיות. המצברים נטענו במלוא הכוח. התחזקתי, התאוששתי, התרוממתי, הרגשתי טוב. היום כל היום קיבלתיהטלפונים אס אמ אסים הודעות לפייס על אתמול בערב... ידעתי שאני את שלי עשיתי! התחזקתי וחיזקתי. תודה לבורא עולם שזיכה אותי לקיים ערב כזה חזק שנתן לי לחוות חוויה נדירה וחד פעמית. אני כל כך שמחה שכל אחת ואחד קיבלה את ברכתה ויצאה בהיי ובעננים. זהו. רק רציתי לשתף אותכן בחוויה הזו. אין ספק שזה משהו שילווה אותי עוד המון זמן. וזה באמת זיכרון לכל החיים!!! ביום חמישי יש לי את בדיקת מי השפיר. אני הולכת רגועה ומאמינה בלב שלם שהכל בסדר עם העוברית שלי. מי יתן ובע"ה ביום א' או ב' אזכה לעדכן אותכן בבשורה טובה שהבדיקה יצאה תקינה ושהעוברית שלי בריאה ברמח אבריה ושסה גידיה!!! אמן סלה!!! ישועות כהרף עין לכן ולכל בנות ישראל!!!
20 תגובות
עמוד 1

• אמן נשמה בע"ה רק בשורות טובות
  • אלינורי כייף לישמוע
    שתשמעי בזכות זה בשורות טובות בע"ה

מי העבירה את ההפרשת חלה ?
  • מישהי בשם שלומית ממעלה אדומים. חוזרת בתשובה. מהממת חיצונית ופנימית. אין דברים כאלו.... כמה כוח וכמה רצון וכמה נכונות יש לה לגרום לישועות לאנשים אחרים. אחרי הסעודת אמנים של אתמול. אני מאמינה שכל מי שבירכתי תראה ישועות וניסים כולל אותך יפה שלי!!!
  • אמן ואמן

• תודה יפתי נישמע שהיה מאוד עוצמתי

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• קרן מאמי זה לא ניתן לתאר במילים נה שהיה פה אתמול... אולי ואוווווווווווווווווווווווו אחד גדול.... זה באמת מעבר למילים. זה היה משהו באמת שלא חוויתי מעולם!!!
    מילנוש מקסימה שלי תודה רבה!!!!!
  • שיהיה המון המוני בהצלחה ביום חמישי
  • איזה יופי

• פייס: ortal_hori
  • תודה רבה!!!!
    אמן כן יהי רצון שהכל יעבור בשלום ובבריאות!!!!
  • בשורות טובות
  • תודה עדידה!!!
    אמן סלה
  • מחזיקה לך
  • שיהיו רק בשורות טובות!!!!
  • תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה