היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש עוד קצת זמן עד פורים אבל אני כבר קניתי תחפושת לילדים ולי צריך רק לחייך!
19 תגובות
עמוד 1
כבר ביקשו ממני ספיידרמן . למרות שהייתי בטוחה שהם ירצו יובל המבולבל ...
גם אנחנו קנינו תחפשות
שקד בהתחלה רצה חתול, עכשיו הוא רוצה אנגרי בירדס מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
את טל אני אחפש לצב (יש לי תחפושת משחר) ושחר הודיע לי שהוא רוצה להתחפש לחייל (כמו שנה שעברה).
האמת שהוא עוד לא בוחר בעצמו. שנה שעברה הוא היה ליצן מתוקי שאני תפרתי עם תלתלים צבעוניים. השנה אולי איזו חיה, או ליצן שוב
איפה קניתם?
אני עדיין לא התפניתי בשביל זה - אין ספק שהפרימדונות יבואו איתי......אם אני אקנה לאור משהו בלי שהיא תאשר - זה הסוף שלי פייס: ortal_hori
אהוד רוצה להיות ספיידרמן -מזל שיש לי משנה שעברה
סמדר תתחפש לטווס ונטע תתחפש לתותית
גם אנחנו בקטע של ספיידרמן שיראל עם 2 חברות מתחפשות לבובספוג/פטריק/מר קרב בן עוד לא סגור עם עצמו
ליאבי הודיע לי שהוא רוצה כבאי ולאיתי אני עדיין לא יודעת מה
קניתי לאלירן שודד ים ליעל נסיכה-איך לא
לינוי רוצה להתחפש... תחפושת מקורית בהחלט... נסיכה!
אני קניתי לנועה - היפהפיה הנרדמת - תחפושת מהממת, עלתה לי 90 ש"ח. ליעל יש לי אפרוח (שהיה של נועה) לאביב קיבלתי תחפושת נסיך - כמה מתאים לו....
עוד לא קניתי
עידן בהתחלה רצה מלך האבירים אבל לפני יומיים ראה קטלוג של שושי זוהר והתלהב מהתחפושת של יובל המבולבל- גיבור האור... ממש התחנן שנקנה לו אני מחכה עוד קצת לראות שהוא לא מתחרט שוב לאוריאן אני רוצה תחפושת של שילגיה... עם השיער השחור שלה זה יהיה מושלם
אתמול הלכתי עם הילדים לקנות יותם בחר תחפושת של נינג'ה + 3 חרבות
דניאלה לא סגורה על עצמה משנה כל הזמן בהתחלה רצתה להתחפש לקצפת (קצפת ותות) אחר כך שינתה לנסיכה, שילגיה,מיקי, פינגווין,דרדסית כל רגע משנה דעה מחר אם נוכל נלך לכפר השעשועים יש שם תחפושות החל מ - 20 אז אולי אקנה לה 2 חמודות