היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחחחח...מיצי, אני מקווה שאין לה את זה על הטוסיק!!!!
נראה לי שסיון התכוונה לפטריה... לי אישית אין מושג, מאחלת שיעבור במהרה ובלי כאבים...
אמלהההה מחר אני יבדוק
אני חושבת שפטריה זה יותר אדמומי ויותר נקודות.
ענבלוש- זה מממש הרבה? או ממש כמה בודדות?
והאם יש מצב שהיא היתה עם קקי הרבה זמן? (עם יד על הלב כמובן)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענבל הרגת אותי "מהההה? מה זה פאריה" האמת שזה באמת נשמע מלחיץ.
פטריה
מיכל היא ישנה בצהריים ואני רגילה שהיא עושה קקי פעם אחת ביום אז לא בדקתי כשהיא קמה שמתי לב שהיא נודניקית אבל לא היה ריח ניסיתי לשחק איתה והיא עדיין התלוננה אמרתי לעצמי בואי נבדוק עם היא עשתה קקי למרות שלא הגיוני ואז באמת ראיתי
אז לדעתי זה מזה..
קקי הוא מאד חומצי ולמשל כבר אחרי שעתיים - שלוש שהם נשארים עם זה זה עושה ככה נקודות אדומות ולפעמים אם שוכחים יותר- אז צריבה...
שלא נגיע לזה!!!!
יש לי בנות במעון שחוזרות אחרי שישישבת עם צריבות כאלה- אויש סיוט!!!
חחח... איפה סיון? שתראה איזה בלאגן היא עשתה עם שגיאה אחת קטנה...
פאריההההההה....חחחחחחחחחחחח
כן אה? זרקה פצצה והלכה חחחחח
מיכל אין מצב ששעתיים כי לפני שהיא נרדמה החלפתי לה היא ישנה חצי שעה ועוד חצי שעה 40 דק' בערך שיחקתי איתה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמרית
ובאמת חצופה הסיון הזאת שברחה
זרקה פאריה וברחה...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמריתתתת
דיי אני לא יכולה לנשום
חחחחחחחחחחחח הרסתם אותי [/
יאללה סיון תפגיני נוכחות ומהר אני רוצה פיצוי על עוגמת נפש
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מיש מיש בחיי רציתי להתקשר מחר תארי לך איזה פאדיחות
אין לכן מושג לאיזה התקפה נכנסתי פה התחלתי לבכות מצחוק לא הצלחתי לנשום ומהצחוק שלי הערתי את 2 הבנות
ומיצי הרסת אותי באמת באמת הרסת אותי
וואייייייייייייייייייייייי אני בוכה פה מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאריה וואי אני פשוט בוכה סיון עשית לי את היום חחחחחחחחחחחחחחחח
וענבלי גם לליעד יש ככה מאמי ועכשיו שדיברו על זה שיכול להיות שזה מהקקי אני חושבת שיש מצב כי אני לא מחליפה לליעד בלילה אף פעם ופעם בכמה זמן יש לו בבוקר טיטול מלא..
יואווו בנות עשיתי פיפי עכשיו במכנסים איזה קרועות גזורות אתן
ענבלי אני מקווה שזה כלום - תעדכני מאמי.
סיוני - חולה עליך
מיצי - מיאו עליך... חחחחחח
סמיילי - מהממת אחת. אולי תעשי לנו הפתעה ותבואי ביום שישי למפגשצפון? אני מבטיחה להביא את הטורנדו שתסדר לך תסרוקת משו משו. [
ליבי, הלואי והייתי יכולה... אני באמת צריכה מייק-אובר...
אבל בימי שישי אני ובעלי מתפסכלגים (ולא, זאת לא מילת קוד לסקס)....