סקר- למי שמניקה או הניקה בעבר........ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעניין אותי מאוד....(רואים שאני בחופש ויש לי הרבה זמן לחשוב

10 תגובות
עמוד 1
  • זה ילד ראשון אז השאלה הראשונה לא רלוונטית עדיין
    התנוחה שלי היא היחידה שניסיתי וזו התנוחה הרגילה בטן לבטן
    עדיין לא חזרתי לעבודה ומקווה שזה לא יקרה בחצי שנה הקרובה
    והאמת אין לי מושג כמה הוא אוכל 
  • אצלי זאת הילדה הראשונה
    אז אענה משאלה 2

• מיכל- 180?

• טוב הבת שלי קרוב לחצי שנה!

בגיל חודש וחצי- חודשיים
    היא אכלה רק 80-100 זהו

אני חושבת שמצבך טוב.... כשאאת רואה שהיא מסיימת את ה100- היא מוצצת עוד? כלומר אויר? היא בוכה אחרי זה?
    אז זה הזמן להגדיל ל 120
    תשתה 110- גם טוב!

• נהוראי ינק בערך 20 דקות, לפעמים אפילו 5
    אבל גם אני הייתי משלימה בתמ"לים (גם לי היה חוסר בחלב לקראת הסוף)

ושאיבות החזקתי מעמד חודש-חודשיים.

• וגם הוא אוכל 180. לפעמים מסיים לפעמים משאיר 30-20

• שירה באמת? 240- וואוו זה מלא!

אז איך אצלי במעון ילדים בני שנה + אוכלים 180 וזהו
    אף אחד לא מעלה יותר מזה...

• כן, כל מי ששאלתי אותו אמר ככה.

הם כנראה רוצים שנדחף להם ונקנה כמה שיותר מטרנות

• פיוווו......
    אוקיי.... אז אנחנו סבירים

• במידה ואת מניקה כבר ילד שני והלאה: האם מצב החלב שלך (מעט, שפע) היה אותו דבר אצל כל הילדים? האם ההנקה נראית אותו דבר מבחינת נוחות אישית/פציעות וכדומה?
    אצל הבכור לדעתי היה לי יותר חלב. לפעמים עם הקטנה אני מרגישה שלא מספיק - במיוחד בלילות. עם הקטנה אין פציעות 0עם הגדול היה רק בהתחלה), הנוחות.... איך נסביר את זה .... הינקתי את אורי עד גיל שנה ו 3 חודשים. אמילי בת אוטוטו 10 חודשים ואני ממשיכה 5555

מה התנוחה המועדפת עלייך (יושבת/נשענת/שוכבת וכו')בהנקה במשך היום? ובהנקת הלילה?
    יש לי חזה מאד גדול ולכן אין לי יותר מדיי אופציות מבחינת תנוחות, הכי נוחה לי בישיבה בטן לבטן.

האם כשחזרת לעבודה לאחר הלידה את/היית שואבת חלב? אם כן, כמה זמן הצלחת להחזיק מעמד בשאיבות?
    כן.... וכן... וכן. עם אורי שאבתי עד גיל 10 חודשים, אח"כ כבר לא צריך היה חלב אם לגן. עם אמילי נראה לי שאני אפסיק ממש בקרוב (לא יוצא לי מספיק ואין לי זמן לשאוב) היא מקבלת תמ"ל בגן בחודש האחרון.

שאלת המליון דולר: כמה מ"ל הילד/ה שלך אכל/ה כמנה, ובאיזה גיל מדובר?
    אוריקי היה בטטה כבר לא זוכרת כמה אכל. אמילי פספוסה, בגילה המופלג יכולה לאכות בקושי 180
    מה שאני היתי עושה, מקפיאה מנות של 50-80 מ"ל וככה אפשר להרכיב מגוון גדול של כמויות. אם הילד לא אכל את כל הכמות לא צריך לשפוך הרבה חלב (וכן !!! במקרה שלנו (המניקות) כן בוכים על חלב שנשפך)
    [

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה