היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פשוט מיואשת סופית בשעה 3 נתתי לה בקבוק היא נרדמה לי בידיים שמתי אותה במיטה ונרדמתי חזרה. 5 דקות ופתאום פטפוטים מהחדר ואתן מוזמנות לראות מה השעה ולהבין מאיפה מגיע היאוש אני שוכבת במיטה ופשוט בוכה הכל נהרס הכלללללללללללל שגרה שעות שינה אוכל משחק הכל השתנה בשניה ואין לי מושג מה עשיתי לא בסדר ואין לי מושג מה לעשות כדי לתקן
אני רוצה לישון לילה אחד יותר מ4 שעות - אני לא מתפקדת יותר אני עצבנית ובדיכאון - הכל היה כל כך מסודר החיים היו ברורים והכל פשוט נדפק לי
14 תגובות
עמוד 1
מאמי קודם כל בלי לחץ למה את מאשימה את עצמך? לתינוקות יש תקופות שבהם ההרגלים משתני, את צריכה להמשיך ולהתמיד בהרגלים שהיו, היא תחזור לשגרה. גם לנו היתה תקופה כזו שלא ישנו כמה שבועות ברציפות. תחזיקי מעמד
[
תראי מאמי כל עוד את נותנת לה להבין שאין משחקים בלילה, כלומר- אוכל ולמיטה ושמהמיטה תדבר כמה שבא לה, אני מאמינה שבסוף היא תתייאש ותבין שבלילה לא כדאי לקום כי אין משחקים, תשאירי אותה במיטה ואל תגשי כדי שלא תראה אותך. מגיל 8 חודשים אצלנו אני מקווה שיבואו ימים טובים יותר של שינה רצופה
הלוואי והיתה לי דרך לעזור
מאמי
עזבו בנות זה יאוש ממיליון דברים ביחד אבל די זה כבר שבר אותי תאמינו לי אני יודעת מה זה ילדה שלא ישנה לילות שלמים, יש לי אחת כזאת שעד היום מסוגלת לקום באמצע הלילה ל3 שעות ובאמת חשבתי שהפעם זה מסתדר, שהפעם יש ילדה שישנה מסודר בלי שהתאמצתי בכלל.
ובנות זה קל לומר לי אל תגשי אליה - ואני גם משתדלת לגשת אליה רק אם היא בוכה. אבל הנה כבר לילה שני ברציפות שבדיבורים והצעקות שלה היא העירה את להב. ואז יש לי חגיגה של טרטורים באמצע הלילה למשך שעתיים שלוש.
עד שפרסמתי כבר הגבת....
אוי סיון אני קוראת את השורות ואת האמת ממש מבינה אותך
קבלי []
אוי מבאס!!! אבל אם לא שינית לה כלום בהרגלי אכילה/שינה, אני מאמינה שזו תקופה וזה יסתדר לבד
הלוואי והייתי יכולה לתת עצות... אבל קטונתי
יפה שלי...
הגחתי לרגע...
הכי מבינה אותך בעולם וגם אצלי היתה את הבעיה של אחד שמעיר את השני- וזה מתסכל ברמות מטורפות
את חייבת להבין שזה לא קשור אלייך זו תקופה וזה יעבור לה והיא תחזור לישון כמו שצריך
מחזיקה לך אצבעות שזה יקרה מהר
מאמי אני יכולה להגיד לך שגם אוראל היה קם איזה 4 פעמים בלילה כל שעה וחצי - במשך שלושה שבועות מיום שבת ועד אתמול בלילה הוא לא היה קם אפילו פעם אחת ואתמול הוא קם פעם אחת
לי נתנו טיפ לתת לו לשתות רק מים - כל פעם שהוא בוכה לתת מים מים מים ואז הוא יבן שלא שווה לו לקום בשביל מים