כרית הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב מקסימות!!

הבנתי שכרית הנקה יכולה לעזור לי לישון... מה שאני לא כל כך מצליחה לעשות בזמן האחרון
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מיה!
    אני הזמנתי דרך האנטרנט כרית, זה נקרא "כריתי" תחפשי בגוגל. את יכולה לקנות גם בחנויות של מוצרי תינוקות, או לחפש בגוגל, תכתבי כרית הנקה ,יש כמה חברות שמוכרות אותה.
  • כל כרית יכולה לעזור....תנסי עם כמה כריות שיש לך בבית.
    אבל בכללי כרית הנקה זה דבר מאוד נוח...לא משנה בשביל מה
  • אני קניתי כרית הנקה משילב טובה מאוד אבל האמת שלי היא לא עזרה לישון בכלל ולא היה לי נוח איתה (אולי לא ידעתי איך להשתמש בה) אבל להנקה היא הייתה מעולה.

• אני קניתי במבצע כרית גדולה של כריתי ב50 שקל מתצוגה-כמו חדשה- הצטערתי שלא קניתי שתיים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה