פצע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,
    הבוקר הרגשתי שיש לי למטה ( על אחת השפתיים) גולה
    ממה שראיתי עם המראה זה נראה כמו גולה בצבע העור מעט כואבת אבל אין שורש של מוגלה או משהו.
    היה לי כבר משהו כזה לפני כחודש או חודשיים אבל כשלחצתי עליו יצאה מלא מוגלה והוא עבר.
    זו פעם שניה ואין אפשרות להוציא את המוגלה
    אני מצטערת כמובן על התיאורים המאוד לא נעימים שלי
    ורוצה לשאול אם למישהי היה כזה במהלך ההריון ?
    לא בא לי לרוץ לרופא בגלל זה

הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
12 תגובות
עמוד 1
  • הי יפה שלי,

זה כואב? לי היתה גולה לא על אבר המין אלא על המפשעה, והיא מאוד כאבה, אבל אחרי זמן מה (נראה לי שבוע-שבועיים) היא עברה לבד.

את יודעת מה זה בכלל? יש לך דרך לטפל? אם לא, אני במקומך הייתי הולכת להיבדק.

תרגישי טוב, נסיכה!
    יפעת.

• אין לי מושג מה זה

• זה בטח אפסס, אם זה כואב כניראה יש בזה מוגלה ואת לא מצליחה להוציא.. או שבקרוב תראי ניצנים של מוגלה.

זה אמור לעבור לבד אבל אם זה ממש כואב לך את לא צריכה ללכת למרפאה הרגילה שלך אלא למרפאה לבריאות האישה, תכנסי לרופא/ה שיראה את זה..

בדרך כלל בהריון יש הרבה מהמקרים האלו, גם פטריות וכדו'..
    הכי חשוב לשטוף כל פעם את המקום עם נוזל לשטיפה אינטימית..
    [/url
  • וואי אין לי מושג - תרגישי טוב

• היי בובה,

נשמע לי כאילו זו אותה גולה מפעם קודמת, פשוט עדיין באמת לא רואים מוגלה.. אולי אם באמת תחכי טיפה תוכלי להוציא כבר..

• תודה מקסימות

• מותר ובהחלט מומלץ להשתמש בזה בהריון

[/url
  • תודה אודליה אני באמת אשאל את הרופא שלי
    אני זוכרת שכתבו לי פה שלא כדאי להשתמש כששאלתי
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • היה לי פעם, הרופא אמר שזו בלוטה שמתנפחת מידי פעם, אם יש מוגלה תפוצצי אם לא זה יעבור לבד זה לא כואב זה מציק
    אם ממש מפריע לך לכי לרופא

• האמת נשמע כמו דלקת בזקיק השיערה, לפעמים זה קורה לי ברגל אחרי הגילוח שבמקום שהשיערה תצא החוצה היא צומחת כאילו בתוך העור ואז זה הופך לסוג של פצע...
    יכול להיות שזה מה שקרה גם לך...
    בכל מקרה, כמו שאמרו מעליי, תחכי עוד קצת, זה אמור להעלם לבד או לחילופין כנראה תצא מוגלה שתוכלי לנקז לבד כמו בפעם הקודמת שזה קרה לך...
    אם את רואה שהכאב מחמיר או שהגולה לא נעלמת, אולי כן כדאי לפנות לרופא נשים...
  • גם לי זה נשמע כמו ליוליה...דלקת אחרי גילוח...
    היה לי במקום יותר סימפטי ונוח
  • חחחח מיצי יא קורעת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה