סקר- רכישת ציוד לתינוק לפני הלידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות,
    אני בהריון ראשון, מאוד מאוד נרגשת ומתלהבת, יותר מהכל בא לי כבר להתחיל לקנות דברים לקראת התינוק שלי, בעיקר בגדים (וזה עוד לפני שקניתי בגדי הריון...
8 תגובות
עמוד 1
  • יפעתי גם אני יודעת שאסור להביא דברים הבייתה לפני הלידה
    אבל את בהחלט יכולה לתת למישהו לשמור לך עליהם העיקר שלא יהיו בבית
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • אני אלי הביתה לא הבאתי כלום. לאמא שלי הבאתי כובע ואת החליפת יציאה מבית החולים (ומסתבר שעשיתי לה סיפתח כי היא קנתה בלי ידיעתי שלוש!!!! שקיות ענקיות של בגדים לקטן)
  • כן בגדים אני ואמא שלי קנינו הכל והשארנו בבית
    אבל בשבוע 30 כמו שאני זוכרת
    את יכולה לקנות אני לא מאמינה בדברים כאלה
    []
  • היי יפעת!

אני הכי מבינה אותך!!
  • אני מאמינה שהכל בראש: אם את מאמינה בזה ולו טיפטיפונת - אל תביאי הביתה בשביל לא ליצור את האנרגיות האלה בבית..
    אני לא מאמינה. הבאתי דברים הביתה גם בהריון הראשון, כיבסתי והכנתי את הביגוד הראשוני, חיתולים, סדינים וכו'. אבל לא בחודש 4, אלא בתשיעי..
    לגבי המבצעים: שזה לא יטריד אותך: אל תחפשי לחסוך.. תחליטי מתי את מוכנה לקנות מבחינת השקט הנפשי שלך, תחכי בסבלנות למועד שקבעת ותקני רק את הנחוץ באמת לימים הראשונים. המבצעים של החורף גם ככה לא רלוונטיים לך את הרי צפויה ללדת בקיץ, אז מה תקני לו בגדים לגיל חצי שנה?
  • מבצעים תמיד יש אל תתפתי להתחיל לחפש או לקנות דוקא כי יש מבצע.
    אני בכל שלשת ההריונות סידרתי ואירגנתי לפני הלידה הכל. כולל כביסות ובגדים מקופלים בשידה. כל אחד ומה שהוא מרגיש
  • אני בחודש שמיני עשיתי הזמנה של הכל- פשוט היתי בחופשת מחלה ולא היה לי זמן אח"כ

כל הדברים- במחסן של החנויות- לא לקחתי כלום (חוץ מחזיות הנקה וכאלה דברים...)
    שבע"ה הקטנצ'יק יוולד- בעלי ילך להביא את הכל

• היי מותק כל כך מבינה את הרצון ואת ההתרגשות שלך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה