היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה את רוצה שהילד שלך יהיה שיגדל ? שיהיה כמוך? או כמו אבא?
את חושבת שאפשר לזהות מגיל צעיר מה הילד רוצה? לאיזה כיוון לפתח אותו ? מאיזה גיל כדאי לרשום לחוג ? ואיזה חוג- את בוחרת או הילד?
17 תגובות
עמוד 1
אין לי מושג מה יהיו כשיגדלו ,אבל אני זיהיתי את העדינות וכשרון ריקוד אצל סמדר ועכשיו זו שנה שנייה שהיא לומדת בלט. נטע פחות עדינה וכשתגיע לגיל 4 אני ארשום אותה לחוג ג'ודו . אצלנו חוגי ריקוד ואומנויות לחימה או חוגי נגינה מתחילים מגיל 4. פשוט תנסי לזהות מה הכשרון של הילד שלך אם הוא מוזיקאלי תרשמי לחוג נגינה וכדומה.
לא כמוני ולא כמו אבא
אני רוצה שבנות יהיו כמו אבא שלהן
חשוב לי בריאות ואושר ... זאת לא קלישאה זאת מצאיות . מה שיעשה אותם מאושרים יעשה אותי עוד יותר מאושרת
אני רוצה שרק יהיה להם טוב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני לא הייתי רוצה שהיא תהיה בהכרח כמוני או כמו בעלי. כלומר, כן חשוב לי שהיא תרכוש השכלה אקדמית אבל יותר חשוב לי שהיא תבחר לעצמה בקריירה הכי מתאימה לה - לאישיות שלה, ליכולות שלה. אני מאמינה מאוד שמגיל צעיר אפשר לזהות כישרונות ונטיות מקצועיות וכדאי לטפח אותם כמה שאפשר. לטפח - אבל לא לדחוף או להכריח. השאיפה שלי היא לחשוף אותה לכמה שיותר תחומי עניין - כמו למשל בלט, התעמלות קרקע, ציור, נגינה, פיסול, מדעים, מחשבים... רק לא להעמיס, לתת לה את האפשרות להחליט גם מה מעניין יותר ומה פחות.
וכמובן, זו קלישאה אבל מה לעשות... אני רק רוצה שהיא תהיה מאושרת בכל דרך שתבחר
לא כמוני - כי אני עם פתיל נורא קצר והייתי רוצה שיהיו יותר סבלנים לא כמו בעלי - כי הוא נורא וותרן
כמוני... הרי ברור
גם אני רוצה שתהיינה כמו מרינה
מממ לא ידועת! שיעשו מה שיעשה להם טוב, שידעו להיטיב עם עצמם ועם העולם, שלא יהיו אגואיסטיים! (מבחינת בחירת מקצוע) מהבחינה הזו- גם אני וגם בעלי בחרנו בתפקידים כאלו..
אני לא חושבת שאפשר לזהות מגיל צעיר מה הילד רוצה, וחשוב לפתוח בפניו את כל האופציות ולא לקבע.. זה מזכיר לי את סבתא של בעלי, הילד בונה מגדל הכי פשוט בלגו- "הוא יהיה מהנדס!" [
בן אביאל יצא בדיוק כמו אבא שלו :) פרפקציוניסט יודע מה הוא רוצה ויודע לדרוש שלא יטרידו אותו כשהוא עסוק .
רואי יצא כמו סבא שלו לע פרייאר . ויודע להשיג את רצונותיו ויהיי מה ..
אני מאחחלת לעצמי שיצליחו בחיים ויהיו אנשים טובים ומשמעותים בקהילה .
אני רוצה שיהיו מאושרים ויעשו מה שטוב להם ולא את הטעיות שאנחנו עושים ועשינו.
אני אסביר ואכוון ואתמוך ואעשה כל שביכולתי שהם יוכלו לעבוד ולהתפרנס בכבוד מבלי להזדקק לעזרה מאיתנו כהורים.
נעמה יצאה בול במראה כמו משפחתו של בעלי וגם אני מרגישה שיש לה את הניצוץ-הטכני כמו בעלי (מבחינת לגו וכו').
אני בעד לחזק נקודות-חוזק כמובן ולזרום בעתיד עם הניצוץ הזה,אך אני גם מאמינה שנוכחותי טובה לנעמה לשם האיזון,כי אני מאוד בעניין לחזק ולתווך מיומנויות-חברתיות.
מה הייתי שמחה? שנעמה תהיה סבבה,נעימה וזורמת ובעלת כישורי-חיברות,כי בסופו של דבר,עם כל-הכבוד לחוכמה ולתארים,הכי חשוב בעיני זה יחסי-אנוש ואינטיליגנציה-ריגשית כדי להנות מהחיים.
אני רוצה שהילדים שלי יהיו מאושרים
ענבר פייס: ortal_hori
אני רוצה שהם יהיו אנשים טובים ואים זה יהיה כמוני אז עוד יותר טוב
אמן אמן ואמן שהם יהיו כמו אבא שלהם
הבן שלי בן חמש הולך לחוג אמנויות לחימה ומאד מרוצה ! הסיבות לחוג הן שהוא פשוט עדין מדיי ולא יודע להגן על עצמו ובטח ובטח שלא יודע להרביץ אחותו בת שנתיים וחצי חופשי מכפכפת אותו...