היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תעשי כמו שאת אומרת קצת חלב במקרר להוסיף לחלב טרי שאת עושה []
האמת אני יגיד לך בשיא הכנות....
בעיניי כפיות המדידה חשובות.. אבל... עוד טיפה גרגיר של מטרנה או פחות מידי לדעתי לא קריטי..
יש לך 2 אופציות:
יש כפיות מדידה של מטרנה פגים או סימלאק פגים שהם של 30cc כל כפית, את יכולה להשיג דרך מטרנה ולהשתמש בזה.
או לעשות מה שאני עשיתי, לקחת כפית של מטרנה של 60cc ולסמן עם קו באמצע הכפית פחות או יותר, אם רוצה להיות ממש מדויקת אז את יכולה למדוד בגרמים כמה זה יוצא 60cc ולעשות חצי מיזה... ולסמן קו באמצע של כפית המדידה..
חחחח סיבכתי אותך קשות
[/url
קחי ממישהי שיש לה פג את הכפית שלהם.. במטרנה של פגים יש כפית של 30 cc ככה אני עשיתי..
מזה אומר טרי?? אני עושה לאוראל מטרנה ולא בא לו כמה זמן אני יכולה לשמור את זה בחוץ מחוץ למקרר?
אני מכינה 180 וכפרת עוונות על מה שנזרק בחיים לא הקדשתי לזה אובר מחשבה
ראיתי שיש מחלק מנות חדש שמחלק לפי כמות של 30 CC אבל אני לא זוכרת של איזו חברה... תנסי לחפש דרך האינטרנט. בכל מקרה לא הייתי משתמשת במה שנשאר אחר כך... חיידקים, ספיגת ריחות מקרר... עדיף שלא
אם כבר אמרת תקופת מבחנים אני חייבת לשאול אותך...
אני רוצה להירשם לאוניברסיטה הפתוחה ללימודים שיתחילו במרץ ואני אמורה ללדת בע"ה ביוני ממש בעיצומה של תקופת המבחנים...
איך את מצליחה גם עם התינוקת החדשה וגם עם הלימודים להסתדר?
אני ממש חוששת מזה ונשים כמוך די מגבירות לי את המוטיבציה לראות שאפשר לשלב לימודים עם התינוק...
יש לך עצות מועילות? או אולי להיפך, דווקא תייעצי לא לעשות את זה...
אם ל120 מ"ל שמים 2 כפות אבקה אם ל 180 מ"ל שמים 3 כפות אבקה והילדה שותה בבקבוק של 140
אז תכיני 150 מ"ל ושימי 2 וחצי כפיות אבקה לפי העין. צריך רק לחייך!
babi1234 תשמעי אני לומדת במקום שמתחשבים בנשים בהריון ולאחר לידה, אז זה עוזר לי מאוד. אני לא אגיד לך שזה לא קשה, אני כל היום לא רואה את הבת שלי והיא בת חודשיים וחצי, אבל אני מתנחמת בעובדה שאני לומדת רק 4 ימים בשבוע ושרביעי הוא יום קצר, ככה אני איתה מרביעי בצהריים עד ראשון. בהתחלה הייתי ממש בדיכאון לחזור לאחר הלידה, אבל עשיתי לעצמי סדר עדיפויות חדש, והבת שלי היא לפני הכל.אז כשאני חוזרת הביתה אני קודם כל עם הבת שלי, ורק כשהיא נרדמת אני עושה את המטלות. יש הרבה לחץ, אבל אני לא משתגעת ומאבדת עשתונות בגלל זה,אני חושבת השבת שלי יותר חשובה לי, ובקשר למטלות אני עושה מה שאני יכולה, בלי להרוג את עצמי כי אחר כך אין לי כוחות אליה.. לדעתי זה מאוד תלוי בהיקף שעות הלימוד, והאם המקום תומך ויכול לבוא לקראתך או לא.
אני יודעת שאם הייתי יכולה הייתי נשארת השנה בבית עד סוף השנה עם הבת שלי. אבל זה יהיה מטומטם להפסיק את הלימודים באמצע, אז עושים מה שאפשר.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
פשוט מאוד... תכיני 150 עם 2.5 כפיות מטרנה
אם זה עניין של עוד 10-20CC שימי כפית גדושה יותר... זה מה שאני עושה