כאבי מחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות רציתי להיתיעץ איתכם כבר שלושה ימים שיש לי כאבי מחזור באים והולכים ויש לפחות עוד שבוע עד המחזור ולפני שבוע קיבלתי זריקת אורביטול יכול להיןת שזה מזה??
9 תגובות
עמוד 1
  • שושן יקירתי חסרים הרבה פרטים בכדי לענות לך על השאלה? איזה טיפול עברת? באיזה שלב את בטיפול?
  • הי שושה זה טיפול ראשון שלי מהיום החמישי של המחזור לקחתי חמישה ימים איקקלומין ולאחר שלושה ימים מסיום הכדורים זריקת אורביטול
  • המון פעמים בתחילת הריון או בהתהוות של הריון יש כאבים דמויי מחזור אז פשוט להמשיך להיות אופטימית
  • זה סימן טוב מאמי (יכול להעיד על השתרשות) הלוואי וזה טיפול ראשון ואחרון שלך! מחזיקה לך אצבעות תעדכני :)
  • הי שושןן איפה נעלמת?!
    אני רואה שהתחלת טיפולים, שיהיה בשעה טובה ומוצלחת- טיפול ראשון ומנצח שמעת?!

הכאבים כנראה נורמאליים, גם אני שלושה ימים אחרי ההחזרה ועד עכשיו כאבי מחזור באים והולכים... לא ניתן לדעת עד הבטא... מחזיקה לך אצבעות

נשיקותתתת
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מה הישתרשרות קורה כל כך מהר ? אני רק ביום ה 7 לאחר הזריקה כאילו ביום 18 של המחזור ?
  • הי שיר גם אני היתעגעתי אני לא נעלמתי אני כל הזמן מתעדכנת מה קורה עם כולם מקווה שזה החודש המזל של הפורום וגם אנחנו נידבק כבר מהטיפול הזה. עוד כמה זמן נשאר לך עד בבדיקת דם ? וממתי התחילו לך הכאבי בטן ?
  • יום שישי הבטא

הכאבים התחילו יומיים שלושה בערך אחרי ההחזרה...

נידבק נידבק, אל תדאגי... קרן הביאה איתה להקה של
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • כאבי מחזור יכולים להופיע לפני מחזור וגם בתחילת הריון,
    אי אפשר לדעת!!! רק לחכותתתתתתתתתתתתתתתת...
    בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה