שאלה לגביי גן עירייה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב כמו שהבנתי שאין שום חוק פעיל שמגיל 3 הגן עירייה יהיה חינם כי חמותי הלכה אתמול למשרד החינוך ואמרו לה שהרישון יתקיים ב21 לחודש וצריך לשלם מראש על השנה 1500 שח... לא הגזימו בכלל.. מאיפה יש לי עכשו 1500 שח כשאני כרגע משלמת לפעוטון כול חודש 1700? בקיצור אני לא מבינה יש חוק שזה חינם או אין?

8 תגובות
עמוד 1
  • לשלם מראש
  • דווקא אחותי רשמה את הבת שלה השבוע
    ואמרו לה שזה ניכנס כבר לתוקף
    ולא אמרו לה שצריך לשלם כלום
  • איזה מוזר זה לאללה.. זה מה שאמרו לחמותי שצריך ישר לשלם מראש לשנה..משהו פה מסריח, מחר אני בעצמי יצור קשר איתם.. ניראה לי ראו רוסים חשבו שאנחנו לא מבינים בחוקים..

• גם אני רשמתי את נדב השבוע והפקידה אמרה לי שהחוק נכנס לתוקפו ושבספט' 2012 לא נשלם !
  • לדעתי היא טעתה ופנתה לגן פרטי, תתקשרי למנהל החינוך בעיר שלך

• גם מאיתנו ביקשו 500 ש"ח מקדמה (כמו שנתנו שנה שעברה) ושבהתאם להוראות משרד החינוך יקוזז התשלום בהמשך... קצת עיצבן אותי למען האמת. כשאני אלך לרשום אותו אני אברר את זה שוב

• תבדקי טוב בעיריה לא נראה לי הגיוני

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • צ'- מה זאת אומרת יקוזז??? והרי החוק הוא שמשלמים 0 ש"ח. אז יקוזז=יוחזר?

בירושלים כתבו במפורש שאין צורך בפרטי חשבון וכדו' בהתאם לחוק חינוך חינם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה