מישהי יודעת???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מחפשת לשקד תחפושת של אנגרי בירדס... הייתי בכמה רשתות, בינתיים רק בפיראט האדום קיבלו אותן, והן במידות שמתאימות לגיל 6 ומעלה (וואן סייז)
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

19 תגובות
עמוד 1
  • אין אפשרות לקנות לו ולעשות תיקונים קלים ?

הוא אוהב את אנגרי בירדס ?

יש לי נעלי בית שלהם מצרפת לך תמונה

אני מתארת אותו בתחפושת הוא יהיה מתוקיייייי

ודרך אגב אני רואה היום בחנויות שיש לנו חולצות של אנגרי בירדס

הציפור הזאת ממש השתלטה
  • http://www.fao.com/product/index.jsp?productId=11595716

http://www.amazon.com/Paper-Angry-Birds-Yellow-Costume/dp/B0056B8550/ref=sr_1_3?s=toys-and-games&ie=UTF8&qid=1328061067&sr=1-3

אני יכולה לשלוח לך אם את רוצה אבל אלה מידות של ONE SIZE אז אי אפשר לדעת איך זה יהיה...אני במקומך הייתי עושה לבד

• מגניב מה שנהגה צירפה אבל באמת נראה לי שכדאי לתפור

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • איזה חמוד הוא יהיה בתחפושת כזו
  • E-BAY
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • tooli80 (סליחה, שכחתי את שמך)- איזה מגניבות נעלי הבית!!!!! איפה קונים אותן? זה לילדים? ובאיזו חנות יש חולצות שלהם?
    שקד רצה בהתחלה חתול, ואז גליתי שהחבר הכי טוב שלו בגן מתחפש לאנגרי בירדס, ושאלתי את שקד מה הוא רוצה משתי האופציות (בלי להזכיר שחבר שלו מתחפש לאנגרי בירדס), אז הוא בחר באנגרי בירדס. ידעתי שאם הוא יראה את החבר שלו בתחפושת הזאת, אז גם הוא ירצה, כי הוא אוהב אותם...
    החבר שלו הרבה יותר "ענק" ממנו במיימדים, וזה דווקא יכול להתאים לו במידות (מה שמצאתי).
    זה מבאס לקנות תחפושת ב170 ש"ח (
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מצטערת אבל אין לי כרגע רעיון.. למרות שזכור לי שראיתי שנה שעברה תחפושות חמודות של זה (על מבוגרים אמנם...)

אחותה של הסייעת שלי שאלה אם אני יכולה לתפור תחפושת של נפוליאון

• תמר- בקישור הראשון תעברי כמה דפים קדימה ותראי שם הסבר בהמשך...

• האמת שאני חשבתי משהו בסגנון פוליגל, סול כאלה..
    ואת יכולה לעשות את זה בדיוק במידה הנכונה

• מה עם זה?
    http://www.twindragonflydesigns.com/2011/09/angry-birds-family-costume-tutorial.html
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה

• סול זה רעיון טוב, הוא נוח לשימוש ולדעתי מתחבר טוב עם דבק חם

• מיכל- זה קישור מגניב!!!!! אבל אני פוחדת להסתבך עם זה...

• קוראים לי טל
  • ואוו מדהים! והוראות ממש מפורטות

• טל- תודה

• מיכל - שיחקת אותה!! איזה קישור מדליק!!!!!!
    פייס: ortal_hori
  • אנגרי בירד יש גם בטויס אר אס ,תתקשרי לסניף הקרוב אלייך ותבררי מידות, אולי גם אפשר לעשות הזמנה עם המידה של שקד
  • פוסטמה מקפיצה שרשורים ישנים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה