היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה ליום אחד? הבנות שלי האמת מתות שיהיה להן תחפושות מדי פעם
מה שבכלל "מגניב" בכל העסק זה שמאוד ייתכן שירד גשם כבד בימים האלו ובכלל לא יצליחו להנות עם התחפושת כמו שצריך אפילו ביום האחד הזה..
אילנה, תודה מאמי
200 ש"ח?!!! מי משקיע כזה סכום?!
גם אני הראיתי להן קטלוגים, היו בעיתונים של שבת.
אז מה? נראה לך שאקנה להן מה שהן רצו שם?
הולכים לחנות ובוחרים שם. בטויז אר אס תחפושות עד 100 ש"ח, בכפר השעשועים כנ"ל, בקליבר אצלנו בחולון, בפיראט האדום. לא חסרים תחפשוות זולות וטובות! מה גם שאצלנו הן משמשות באופן קבוע לשעות משחק פייס: ortal_hori
אורטל, זה בהחלט סכום מטורף! אני אלך לראות בכפר שעשועים וב1001 דברים בקריית גת.
אני מעדיפה לא לקחת אותה לחנות לבחור תחפושת, אני מעדיפה ללכת לבד, כדי לבחור מה שלי נראה. זה מה שהתכוונתי לעשות הפעם, אבל לינוי כבר ראתה קטלוג, וחבל על הזמן נטלי
אני לא יודעת איך הבת שלך - אבל אם אני אקנה לה משהו שהיא לא רוצה....וואוויאווה מה שיהיה לי בבית פייס: ortal_hori
דווקא השנה יש מגוון תחפושות במחירים פחות או יותר שפויים... לפחות זה מה שראיתי (מרחוק אמנם) בכפר השעשועים ובעידן 2000
בדקת אולי ב1001?
אני עדיין לא יודעת למה לחפש את הקטנים... התחפושות של הבנים מבאסות אותי כל שנה מחדש... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
המחירים באמת הזויים - אני עוד לא חיפשתי...
בעניין שהילד יבחר או לא.. לקחת לחנות או לא... תראו אני כמו אורטל אם אני אביא לה משהו שהיא לא בחרה או אוהבת אז אבוי לי ולשכנים
יקירה - אז מה אם הילדה בחרה מהקטלוג תחפושת אז מסבירים לה שהתחפושת הספציפית הזו יקרה! אלו עובדות החיים מה לעשות? קחי אותה לחנות שיש בה תחפושות שהן יחסית זולות ותבחרו ביחד משהו.
אני הלכתי עם יותם לטויס אר אס - הוא רצה תחפושת של נינג'ה שעלתה 150 שח
ממש לא הגזימו אבל זה לא חדש...תמיד זה קורה הזמנתי לדן מחול, ספידרמן "מרופד" עלה לי יחד עם משלוח 70 שח סביר..