אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ארוחת צהריים ליום גשום....מה הכנתן?!
13 תגובות
עמוד 1
  • עוד לא הכנתי...
    אבל עוד רגע אכין מרק עוף
    יש מאתמול עוף ופסטה
    נראה לי מספיק....
  • שניצלים
    פתיתים
    מרק עדשים כתומות

• יום רביעי אצלנו זה יום הספגטי....

• אני בעבודה!!
    אבל הבאתי מהבית: עוף טעים טעים + אורז + כרובית בתנור
  • אני בדיכאון. בדיכאון לא אוכלים
  • מרק תימני
    עם לחוח וכמובן חילבה
  • אני מ'זה רעבה...
    (פתיתים בצורת לבבות, מרק שעועית סמיך ואדום, ועוף. מקווה שהדיכאון יעבור לי...)
  • צ' ושמש למה דכאון?!
  • כל הCMV הזה! והלשון הקשורה הזאת! הכל התחיל ברגל שמאל. כל היום ריצות טלפונים לקבוע תורים ליסוע משם לפה מפה לשם. די נמאס תנו לחיות בשקט
  • בגלל המזגאויר ובגלל הבוקר הנורא שהיה לי.
    כל הבוקר התחרבש לי...
    יצאתי עם אור לגן בגשם שוטף, הוא שיגע אותי - כן מטריה, לא מטריה, תחזיקי לי את המטריה, אל תחזיקי לי את המטריה...
    אוף!!!!!!!!!
    הסתבכתי עם השער - כמעט נכנסתי בו עם האוטו, נתקעתי אחרי משאית זבל 20 (!!!!!!!!!!!!) דקות!!!!!!!!!
    הגעתי לגן, הגננת תפסה אותי לשיחה.
    טוב. הצלחתי לצאת מהגן, נכנסתי לאוטו, נזכרתי ששכחתי משהו (חשוב!!!!!!) בבית, נסעתי הביתה...
    בשביל לגלות ששכחתי את המפתחות של הבית בבית!!!!!!!!!!!!!!!!
    אני תקועה בחוץ, גשם שוטף, בלי פלאפון, מפתח או ארנק!!
    מהר רצתי (ברגל!! בגשם!!!) למקום של ההסעת בית ספר של הילדים, בתקווה שהם עדיין לא עלו להסעה.
    רצתי רצתי רצתי...... הוצאתי את הנשמה....
    הגעתי.
    הם כבר היו על האוטובוס!!!!!!!
    עשיתי את הפדיחה של החיים ופרצתי לאוטובוס של ההסעה, וצרחתי "מיכל!!!!!"
    טוב... היא נתנה לי את המפתח שלה, הלכתי הביתה... רטובה.... מותשת.... כמעט בוכה.....
    איזה בוקר נורא....
    יאלה, עכשיו הלכתי להכין פתיתים....
  • צ' ושמש
  • צ' ושמש
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בעלי הכין אתמול פשטידת תפוח אדמה מוקרם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה