איך מזמינים מחו"ל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מני דברים שאני רוצה?
    למשל מאתרים שונים, כמו אי-ביי? הם שולחים לארץ? מכס? עניינים?

תודה!!

19 תגובות
עמוד 1
  • גם אני שמח למידע לגביי מכס, מיסים אחרים......
  • במידה ואת רוצה להזמין מאתר גדול כמו איי-ביי,
    דבר ראשון את צריכה לפתוח חשבון paypal. זוהי הדרך הבטוחה להשתמש בכרטיס אשראי באינטרנט. את משלמת דרך חברת paypal ולא ישירות למוכר.
    לאחר שתפתחי חשבון כזה, את צריכה לבדוק כמה עולה המשלוח לארץ. העלות משתנה ותלויה בכל מיני גורמים, למשל, אם את מזמינה משלוח של ups, אם המשקל כבד, אם את מזמינה בכלל משלוח דרך הים, משלוח כולל ביטוח....וכו'.....

ובכל מקרה לא משנה מה את קונה, כדאי מאוד לבדוק האם המוכר אמין-
    באתרים הגדולים כמו איביי, אטסי וכו', יש דירוג למוכרים, מספר מכירות שביצעו, שביעות רצון מהם וכו'. עדיף לקנות ממוכר שביצע כבר הרבה עסקאות ויש לו ציון טוב.

לא כל המוכרים שולחים לארץ, זה תלוי. לפעמים הם כותבים שלא אבל כשפונים אליהם הם מוכנים לשלוח.

זה נשמע מסובך אבל בעצם זה ממש לא.
  • תודה רבה!!!!

אבל עוד משהו: מה עם מיסים ומכס? מי? מה? כמה? למה? בעיקר כמה... על ביגוד אני בעיקר מתעניינת, וגם מוצרי תינוקות חשמליים..

• חשמליים?
    תבדקי מה זרם החשמל. כי מארה"ב את צריכה שנאי
  • משלמים מכס רק על פריטים מעל סכום מסויים (לפי מה שזכור לי מעל 100 דולר)
  • לגבי פריטים חשמליים כדאי גם לחשוב על האחריות.
    לפעמים עדיף לקנות בארץ במחיר יותר יקר אבל כשאת יודעת שיש אחריות למקרה של קילקול או בעיה....
  • את צודקת בגדול, רק שהמוצר שאני רוצה לא נמכר בארץ בכלל.. מדובר בנדנדה של 4mom- mamaroo

• אה וגם- אני יודעת על פטור ממכס עד סכום מסוים.
    אני התעניינתי לגבי מס. שבזה כן חייבים בכל סכום נראה לי. או שאני טועה?

• תרשו לי להוסיף..עיניין של המכס חוץ מסכום הקניה זה גם הרבה מזל
    זה או שתופסים את החבילה לבדיקה או שלא
    בד"כ רצוי לבקש מהמוכר לשלוח בדואר אויר רגיל (ולא אקספרסים פלצנים שגם יקרים וגם באופן גורף כולם עוברים בדיקת מכס אפילו אם אין על מה לשלם מכס, תצטרכו להיפרד מ28 שח עמלה שיחרור מכס- הזוי לגמרי אבל אין עם מי לדבר - אכלתי את זה פעמים )

לפחדניות של כרטיסי אשראי..אני ממליצה לקנות את הכרטיס הנטען בסניף דואר..טוענים בכל סכום שרוצים ומשתמשים- ללא פרטים שלכם ללא פרטי בנק- כלום למרות שPAYPAL דיי אמין ויש בו ביטוח אני דיי סומכת - הם עושים עבודה מצויינת

עבור כל מוצר באיי ביי רשום אם הוא נשלח WORLFWIDE (יענו לכל העולם) או לדוגמא רק לאמריקה . אפילו אם לא כתוב לכל העולם- אפשר לשלוח אימיין למוכר ומהרבה מקרים אין להם בעיה לשלוח לישראל (כל עוד אתם משלמים את המשלוח )
    מוצרי חשמל- לא שווה לקנות - בכלל דברים כבדים לא שווה כי המשלוח יוצא לפעמים הרבה יותר יקר מהמוצר עצמו ...ביגוד- שווה - רק אם מדובר על מותגים ,
    בין הדברים הכי שווים - זה משחקים לקונדולות (לקנות באי ביי של אנגליה לפי שיטת שידור PAL ) , בגדים של לדוגמא טומי/ראלף לורן/הוויאנס בקיץ האחרון קניתי 3 זוגות במחיר ש1 עולה כאן) כל מיני שטויות לאייפון , בכלל מוצרים של סין- בגרושים לרוב גם המשלוח חינם...דברים שקשה להשיג גאן (סתם לדוגמא אם מישהי צריכה מגפים עם פרווה לטיול במדינה עם -20 מעלות - לכי חפשי כאן בקניון )
    בקיצור - שווה לבדוק כל מוצר לגופו.
  • בדקתי עכשיו- עד 1200 שקל לא צריך לשלם (דרך אגב, הסכום חדש לגמרי מאתמול, ממש טרי!!)
    לגבי מע"מ כמו שמרינה כתבה- תלוי במזל אם החבילה עוברת בדיקה.
  • יו אחת ויחידה, הסתכלי עכשיו על המוצר שאת רוצה,
    מה זאת החללית הזאת

• http://www.mako.co.il/digital-paypal/Article-67fd69853431431006.htm

קראתי מקרה שבו מישהי הזמינה לעצמה ולעוד אמהות תיקי גן (12 יח' סה"כ) ולמרות שהסכום היה בגדר המותר, היא נאלצה לשלם כי זה נחשב ייבוא ולא לשימוש עצמי...

לדעתי, אם יש ספק, הכי כדאי לברר ישירות מול המכס, לפני ההזמנה
  • חסרות נדנדות מדהימות בארץ?

אנחנו השתמשנו בנדנדה מדהימה של פישר פרייס - את לא מבינה עד איזה גיל עוד יכלו לשבת שם....שנה וחצי - הן שתיהן רבו עליה
    פייס: ortal_hori
  • ויש גם את זו
  • אורטלי נראה לי את במוזה של.....תינוק?
  • בוקר טוב אליהו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה