היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשעה טובה ומוצלחת היום ראיתי הכפלה מהממת לבטא שלי - 183
אחרי ציפייה ארוכה, אינספור הזרעות והפרייה אחת ומוצלחת...
סוף סוף נקלטתי!!!
בנותתת שליייייייייי אין עליכן בעולםםםםםם!!!!!! אני הכי מאושרת בעולם שהייתה לי הזכות להכיר אותכן!!!
אין עוד פורום כזה איןןן!!!!!!!!!!!!!!! בקרוב אצל כולכן!!!! שירוששש אין לי סבלנות עד שישי אין לי מושג איך לך יש!! מחזיקה לך ים של אצבעות!!
אוהבת המוןןןןןןןן
24 תגובות
עמוד 1
הנה הפוווווווו שחיכיתי לו :)
מזל טוב מאמי שימשיך תקין קל ועגול ובעוד שבוע וחצי שבועיים דופקקקקקקק
בהצלחה יקרה
נשיקות
אפרת
אהובתי
מזלללל טוב הריון קל ומהנה
שואפתתתתתת!!!!
קולולולולולו - איזה אושרררררררררררררררררר אני מאושרתתתתת
ושמחה בשבילך מאד מאד מאד!!!!
מאחלת לך הריון קל, משעמם ובעיקר יפה ומלא באושר ....
איך יהיה יפה לך הריון!!!!!! ימהממת..... [hug
איזה כייף!!!!! שיהיה לך המון המון מזל טוב שיעבור תקין ומשעמם ,שתתבשרי רק בבשורות שמחות ומשמחות
מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!! הריון קל ותקין
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
וואוו, בהחלט נפתח פה פקק. אני מאושרת בשבילך. שיהיה לך הריון קל ותקין.
אני מאחלת לכולנו שזה מדבק
מזל טוב!!!!!!!!
איזה כייף לשמוע !
זוהר מהממממת!!!!! ז תמיד כיף לשמוע על הריון ולא משנה כמה פעמים!!!!
זוהר גם אני רוצה לברך אותך שוב מזל טובבבבבבבבבבבבבבב! כמה מרגש וכמה כיף לשמוע על הכפלה יפה מאחלת לך הריון מצ'עמם ותקין!
בשעה טובה ובמזל טוב!!!! מאחלת לך 9 חודשים של הריון תקין ושל לידה קלה בשעתה!!! בע"ה הכל ילך טוב ובטוחח... שוב מזל טוב ורק בבריאות!!!!
אז אברך אותך שוב....
מזלללל טובבבב!!!! " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
בשעה טובה! איזה בשורות טובות! בהחלט הפקק התחיל להפתח, הריון קל, עגול, תקין ומושלם המון בהצלחה!
וואו מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחילה לקבל דה-ז'ה-וו מהשרשור פוווווו הקודם וזה ממש משמח אותי כן ירבו הריונות בפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאללה מי הבאה בתור???
בשעה טובה!!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
זוהר מהממת! גם אני אברך אותך שוב-- מזל טוב !!! מזל טוב!! מאחלת לך 9 חודשים בריאים ותקינים ואין ספור של חוויות!!!
מזל טוב
המון מזל טוב להריון תקין קל ומהנה
רעות
תודה מהממות!!!!!!!!!!!!! אין כמוכן!!!!!!!1
המון מזל טוב המשך הריון תקין ארוך ומשעמם לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
מזל טוןב!!!!!!!!!!!1 אני כ"כ שמחה בשבילך!!!!!!1
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
ואו ואוו ואוווווו איזה בשורות טובות....
אין כמו לפתוח את הפורום אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי ולראות את השירשורים האלו..... יאלללה שנידבק כולנו בקרובבבבבבב שיהיה במזל והמון הצלחה
חיים שלי אהובתי !!!!! אני הכי מאושרת בעולם בשבילך!!!!!!!!! כ"כ שאין לתאר כמה!!!!!!!! הכי חשוב שיהיה קל ותקין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמובן סקסי
מזל טוב מותק!!! שיהיה הריון קל ותקין והכי חשוב שתצאי בידיים מלאות ....