קצת שיחרור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם עוד אחד ישאל אותי :
    מתי אני מתכננת את השלישי?
    או לא בא לך עוד תינוק?
    הכי כייף לגדל אותם ביחד,
    את לא נהיית צעירה יותר,
    תראי איך זה יפתח את הגדולה/קטנה,
    לא חבל עד שתסיימי עם הטיטולים תחזרי שוב.....
    לא משנה באיזה מילים, אני אצרחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה הם מתערבים לי. נמאס לי מאנשים, אם לא רציתי שלישי עכשיו אז ההערות שלהן ממילא לא יעזרו, ואם רציתי אז למה לדרוך על פצע?
    אוףףףףףףףףףףףף

אני מתה לעוד אחד, איך שהקטנה נולדה אמרנו נעשה אותם צפופים, אבל אין לי זמן, ואל תעקמו את הפרצוף כמו כולם, אני רצה בין ריפוי בעיסוק לגדולה לריפוי בעיסוק לקטנה, למרפאת אכילה, לנויירולוגים לרופאי עיניים, לרכיבה טיפולית, פיזיוטרפיה....
    מתי אני אמורה להספיק לעשות עוד אחד לא כל שכן לטפל בו? הוא יהיה מוזנח!! גם כשאנחנו לא רצים מפה לשם יש לי דיאטה סנסורית לכל אחת, ז"א תרגילים מסויימים בזמנים קבועים. לשתיהן יש אותה בעיה, אז מי אמר לי שלשלישי לא? כמה שאני ינסה יש רק 24 שעות ביממה....

אז את כל זה אני צריכה לספר לכולם???????????????????

תודה למי שקראה עד פה, זה במקום לצרוח את זה באמצע העיר
11 תגובות
עמוד 1

• זה בדיוק המקום לצרוח, לשחרר ולהוציא

• יולי!
  • אוי נו מה את רצינית ?! איזה חוצפה !!!!!!
    לא שווה התייחסות

• אני כל כך מבינה אותך!!!!!
    זה מרגיז ומעצבן ובא לי לפסל מחדש את הפרצוף העקום של אותם אנשים!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אנשים חכמים בלתת עיצות -נראה אותם מגדלים את הילדים במדינה שלא הכי עוזרת בכלום.
    ובמיוחד עם מה שאת מספרת שאת עוברת - תתעלמי!!! חבל על הבריאות שלך, אנשים הם חסרי טאקט!!

יש לי ב"ה 3 בנים צמודים מאוד בגיל וגם לי זורקים- את לא רוצה בת?????? אז אני עונה, מישהו מבטיח לי שתהיה לי בת??? לא !!! אם אני אעשה ילד/ה רביעי/ת אני רוצה ילד/ה בריא/ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואז הם סותמים את הפה
  • אמא ויותר:
    נשמע לא קל התיאור שלך של ההתנהלות עם הבנות, שרק יהיו בריאות וכל הטיפולים ישאו פירות, אמן ואמן!
    ולגבי אנשים: את לא חייבת דין וחשבון לאף אחד. זה חד משמעי.
    את לא צריכה לתת הסברים, את לא צריכה לספק תירוצים.
    זו החלטה שלך לגבי התיזמון והאם בכלל.
    למתערבים בחיי הייתי עונה משפט כמו: "תודה על האיכפתיות." ומסובבת את הגב.
    וזהו.
    חיזקי ואימצי.
  • תודה לכולן
  • מאמי,
    ברור שזה פצע כואב... אם זה לא היה כואב, לא היה כ"כ אכפת לך מההתערבות שלהם, והיית אומרת "שיתערבו כמה שבא להם"...

אבל דווקא בגלל זה, יעזור לך לחזור ולשנן לעצמך:
    "זה לא עניינו של אף אחד!"
  • תודה שמש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה