צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות!

קודם כל בשעה טובה ומזל טוב לכל ההריוניות החדשות... איזה אושר!!!
    אני עוקבת אחריכן כבר תקופה ארוכה אבל זאת הפעם הראשונה שאני מצליחה להביא את עצמי לרשום משהו...חחח

בכל אופן קצת על עצמי: נשואה באושר ב"ה כבר קצת יותר משנה ומנסה להרות כבר שנה, כל הבדיקות שלי ושל בעלי היקר תקינות אך עדיין אין הריון :(
    חודש שעבר עשיתי פעם ראשונה הזרעה שלצערי הרב נכשלה...
    אז חשבתי שאולי היגע הזמן לעשות את הנורא מכל... צילום רחם חחח אני הכי פחדנית שיש! אני רוצה לעשות את הצילום בהרדמה מלאה אם יש למשהי כאן מידע איפה עושים את זה ומה העליות פחות או ויתר אני ממש אודה לכם...

תודה רבה ושתדעו שאתן פשוט מקסימות

אמה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מאמושששש
    ברוכה הבאה ולשהות קצרצרה לפורום המדהים שלנו...

צילום רחם לא עולה כסף !!! הרופא שלך צריך לתת לך הפנייה ..

אני לקחתי נר נקסין חצי שעה לפני הצילום ולא הרגשתי כלום כלום כלוםםםםם

שיהיה המון המון בהצלחה..

כל שאלה אנחנו כאן..
  • היי חמודה, עברתי צילום רחם לפני שבוע ובאמת באמת שממש לא היה נורא כלל!!! ואני פחדנית!!! 4 דקות של אי נוחות לא יותר מזה שני כדורי אדוויל לפני.. ואניביוטיקה אחריי למנוע זיהומים..
    באמת שקטן עלייך!
  • אמה אני מאחלת לך דרך קצרצרה אל החלום להיות אמא
    אני מאוד פחדנית וחייבת לאמר שבאמת אין צורך בהרדמה מלאה, הצילום אורך כ-3 דקות כשמתוכו יש 2 דקות של כאבי מחזור חזקים ופה נגמר הסיפור.
    קראתי המון חומר לפני וממש נלחצתי, אבל השד ממש לא נורא! (כמובן שזה אינדיבידואלי, אבל זה המקרה שלי).

אני ממליצה לך לעשות אצל הטוב מכולם ד"ר טוגנדרייך. את מקבלת הפנייה מהרופא וזה לא עולה כסף, תקבעי כמה שיותר קרוב לימים שאחרי סיום המחזור.

בהצלחה
  • הרדמה????
    מתוקונת זה ממש ממש לא נורא!!
    והבדיקה בחינם דרך קופת חולים.
    שיהיה המון המון בהצלחה
  • המון המון בהצלחה!!!.
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה