מרינהM - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם כבר ענית לאחת הבנות לגבי מכס.....
    יש לי סיפור.....
    אמא שלי גרה במיאמי...
    היא שלחה לי חבילה בסוף דצמבר...עם מתנות ל 3 הילדים...
    הלכתי לאסוף את החבילה מהדואר...ואמרו לי שנפלתי על בדיקה... שיקפו... וקבעו שאני צריכה לשלם 380 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השיחה עם המנהל של המכס... אמר שיבדוק ויחזור אלי...
    אם יש טעות במחירים שאמא שלי הצהירה...שתשלח קבלות .
    דיברתי עם אמא שלי....
    אין לה קבלות כי לא חשבה שאני שצטרך אותם- פשוט זרקה.

ומה???????????????
    טעתה במחירים שרשמה.....

היא עשתה חיישוב לא נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן-
    הצהירה על יותר כאשר בפועל הסכום של תוכלת החבילה...נמוך בהרבה ממה שרשמה !!!!!!!!!( על הפתק של הדואר במיאמי)

אני לא יכולה/מוכנה לשלם 380 ש"ח .....

מה עושים ????????????

מישהו יכול לעזור לי לשחרר אותה ללא תשלום- או תשלום של לא יותר מ 100 ש"ח נגיד ???????

3 תגובות
עמוד 1

• וואיי מאמי..אין לי מושג אין מצב לשחזר קבלות? אולי אמא שלך שילמה בכ.א? כך שאפשר לבקש העתק חשבונית?

כאשר מצהירים על מחירים בחבילה יש לזה 2 צדדים..אחד סכום לצורך ביטוח..אנשים לפעמים בכוונה עושים אותו גבוה יותר למקרה שאם יקרה משהו עם חבילה - ירוויחו ומצד שני.אוכלים אותה במכס

האם אמא שלך סימנה שזאת מתנה ? או שאין לזה חשיבות כבר? מה אמר ההוא ממכס?
    מכס הזה עושים מה שבא להם בחיי...
  • אין הרבה מה לעשות במקרה הזה ....
    רק לשחרר או לא לקבל . כל עוד ואין קבלות הם מרובעים שם .
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה