היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני במאוחדת. כגרע דיברתי עם מוקד וקילבתי שמות של הרופאים: לאופר נרי קפקא עירית הורוביץ אריה בדולח יובל
האם מישהי מכירה ויכולה להמציץ? בנוסף, נאמר לי שאני חייבת הפניה. מחר קבעתי תור לרופא נשים שלי ואבקש ממנו את ההפניה...מרגישה שאחרי שנה וחצי של ניסיונות לא מוצלחות מעקב זקיקים בלבד לא מספיק ויש לעבור שלב.
11 תגובות
עמוד 1
היי ... אני שמעתי דברים ממש טובים על ד"ר בדולח...
אמה
לא מכירה כי אני בכללית, אבל מאחלת לך המון הצלחה
אני מירושלים ומהתחום, אבל לא במאוחדת... יכולה להמליץ לך על כל הרופאים שרשמת כאן.. כולם מעולים...
פרופ' הורביץ הוא ממש מעולה, וכך גם כולם.. תנסי לבדוק קודם תוך כמה זמן תכנסי לאחד מהם, תבדקי במוקד של מאוחדת ותקבעי לאחד מהם.
אני גם חושבת שאחרי שנה וחצי של ניסיונות אפשר לעלות לשלב הבא ולהתחיל לעשות מעקב ובדיקות דם.
בהצלחה!! [/url
מקווה שאשיג את ההפניה היום...כי הרופא שלי מאוד רגוע ואומר שאצלי הכל בסדר שואני לא צריכה שום דבר מעבר למעקב הזקיקים... אחרי כמה חודשים של מעקב נהוג לתת את ההפניה?
קפקא עירית
אני עשיתי גוגל על עירית קפקא ופתאום אני קולטת שאני מכירה אותה
אני לא חושבת שאת צריכה הפניה, אני בכללית ולא היה לי צורך בהפניה בקביעת תור לרופא פוריות.
אני שמעתי נפלאות על לאופר ....!!!!!
כהתקשרתי למוקד לשאול את שמות הרופאים נאמר לי שיש צורך בהפניה...
נראה לי שאלך על עירית -מעדיפה את אישה...למרות שאני קצת מתפדחת שאני מכירה אותה
אני בטיפול אצל ד"ר קפקא והיא ממש נחמדה. הגעתי אליה ללא הפניה (למרות שבמוקד הם אומרים להגיע עם הפנייה) בהצלחה!!!!