קלינאית תקשורת...... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות, אשמח לפירוט לגבי הפרוצדורה (החל משלב הפנייה לרופא המשפחה)...
    (אני בכללית)

תודה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

7 תגובות
עמוד 1

• אני לא מכירה את כל התהליך עדיין כי רק התחלנו....

ביקשתי מהרופא הפניה להתפתחות הילד, עבור קלינאית תקשורת. הוא הוציא לי הפניה ואמר לי לפנות למשרד. פניתי למשרד והם פקססו את זה על מנת לקבל אישור מהקופה. באותו היום חזרו אליי שיש אישור ואז הם העבירו לבית לוינשטיין. גם משם חזרו אלינו ואמרו שנקבל תאריך לאבחון עד 3 חודשים מיום הבקשה.

אז עכשיו אנחנו מחכים לאבחון. בינתיים עבר שבוע

• גם אצלי אותו תהליך, רק שאת צריכה למלא טפסים (אחד את, אחד רופא המשפחה ואחד הגננת)
  • כבר הסבירו לך...
    למה את צריכה קלינאית תקשורת?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אצלנו במכבי היינו צריכים לעשות איבחון אצל רופא התפתחות בקופה לפני האישור לקלינאית. ואחרי האישור פשוט היינו צריכים למצוא קלינאית עם מקום..

אני מאוד מבינה את הבאסה מצד אחד..אבל אני חייבת לציין שנטלי לא צריכה קלינאית תקשורת אבל אמילי קיבלה כל כך הרבה זמן איכות, יחס אישי, הנאה ו'לימוד' אצל הקלינאית תקשורת שזה יותר מבאס שלא הולכים מאשר שכן הולכים

• נכון.... אנחנו נציק

• דבר ראשון התאזרי בסבלנות.

דבר שני הולכים לרופא משפחה שמפנה לקלינאית תקשורת. פונים לאחד ממרכזי התפתחות ילדים בארץ ונכנסים לרשימת המתנה (סדר גודל של חצי שנה) - אז מקבלים תור לאבחון.
    אחרי האבחון בהנחה שמצבכם סביר ולא אנוש מקבלים הפנייה לטיפול (יש כמה מרכזים בארץ שעובדים עם הכללית). שוב פעם נכנסים לרשימת המתנה של חצי שנה ואז מקבלים טיפול בשעות שלא נוחות לך למשך של עד חצי שנה ואז צריך לחכות עוד אם עדיין לא סיימת.

את האבחון ניתן לעשות פרטי בעלות של כ-500 שקל (אולי מקבלים החזר מהכללית על משהו).
    את הטיפולים ניתן לעשות פרטי אחרי האבחון שקובע שצריך במחיר של 250-350 שקל לטיפול ומקבלים החזר של 100 ש"ח מהכללית לטיפול (עד 45 טיפולים בשנה)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה