אוף איזה יום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נוראי היה לי
28 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מסתבר שההורים שלי לא יודעים לשתוק

• פייס: ortal_hori

• זה בושה שיש לך ולאיתן CMV?
    אני לא מבינה למה זה מפריע לך שכולם יודעים...
    ולגבי הלישון - את אחרי לידה! ברור שאת רוצה לישון.

ובכלל אני רוצה קצת לחזק אותך: ניצן נולד עם מום בלב (גילו אחרי הלידה) והיה חולה המון שהיה קטנצ'יק. למעשה עד גיל 6 שבועות הוא היה רוב הזמן מאושפז בבי"ח.. ואח"כ כל כמה ימים הייתי צריכה לרוץ לביקורות אצל קרדיולוג, מומחית ריאות והכי גרוע המטולוג (כזה שמטפל בילדים חולי סרטן.. שלא נדע), כל שבוע עשינו לו בדיקות דם, את כל החופשת לידה ביליתי במסדרונות של בי"ח דנה
    היה סיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    באמת שהיה סיוט נוראי!!!!!

אבל, זה עובר
  • אוי מאמי
  • מאמי

• קבלי המון
  • אני דווקא מבינה את העצבים על זה שכל העולם יודע.

זאת לא הבושה, כי באמת אין על מה, אלא סתם ההרגשה שהרבה אנשים מבחבשים בעניין שאמור היה להיות נושא שנידון רק בין ההורים של הילד ומקסימום הסבא/סבתא הקרובים.
    חוצמזה שזה איזה סוג של אכזבה מאי שמירת המידע ה'סודי' מצד ההורים.

אבל כמו שכתבו, זה יעבור

• אוי ההורמוניםםםםםםםםםם...

זה רק ההורמונים מאמי. מאבדים כל פרופורציה בגללם!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• מה הקשר לבושה? אני לא מתביישת אני פשוט לא סובלת את כל השאלות והמבטים המרחמים. את זה שחורצים כבר את הגורל של טוב זה פוגע "רק"בשמיעה חרשות זה לא נורא. כאילו, הלוווו מי אמר שהילד חרש? קרציות!
    אני בן אדם צנוע שלא אוהב לפרוש את חייו לעיני כל בטח ובטח בדברים כאלה. זכותי המלאה לבכות עם עצמי. ברור שההורים שלי לא סיפרו כי התחשק להם לרכל. הם סיפרו כי היה להם קשה נפשית. הם קראו על זה באינטרנט והתמלאו חרדות והעבירו את כל החרדות האלה לכולם. עכשיו תחשבי שאני צריכה להיות המנחמת של כולם. זה לא קשור לבושה.
    ומי אמר שיהיה בסדר? מי אמר שהכל תקין? וגם אם כן עכשיו קשה לי. גם אם זו תקופה רק התחלתית ודי.
    ואתמול היה לי יום פשוט זוועה זה לא היה הורמונים.

• [
    [
  • תודה זוהר
  • ראייה ושמיעה סלקטיביים אלו תכונות שניתן - ורצוי לפתח.
    ומוטב מאוחר מאשר אף פעם.
    והלוואי שכבר תהיי אחרי זה.
    ושיגמר בשלום.
    והכל יהיה טוב.
    ותירגעי קצת.
    איזה אנשים סתומים.
  • הי,
    אני קראתי קצת על הסיפור שלך כאן בפורום ואם אני לא טועה אז נדבקת ממש מאוחר נכון? אני בטח לא מחדשת לך, בטוח שכבר אמרו לך את זה, אבל איכשהו הרגשתי צורך לכתוב לך את זה: אחרי שבוע 27 הסיכוי שתהיה איזושהי פגיעה עקב ההידבקות ב-CMV היא אפסית! אני הכי מבינה את הלחץ שלך (אני בעצמי עוברת גיהינום כרגע בגלל הידבקות ב-CMV לפני ההריון (לא ברור כמה לפני) אבל אני באמת מאמינה שאין לך שום סיבה לדאגה. ובכל מקרה הרבה
  • גלית
  • גם ככה כשההידבקות היא בשליש הראשון, הסיכוי הוא לא גבוה שיידבק.
    וגם אם הוא נדבק... הסיכוי נמוך שמשהו יקרה...

אבל כמו שאת אומרת צ'- מי ערב לנו?
    במקרה שלך- בכלל לא היה מה לדבר! הידבקות בשלב כל כך מאוחר...

אני הסיפור שלי עם CMV נגמר בגרידה בשבוע 10.
    הייתה וודאות להידבקות טרייה,
    הסיכון היה גבוה, ולא רציתי לעבור הריון שלם בחרדות.

אחרי חמישה חודשים נכנסתי שוב להריון (של אורי)
    ועדיין היה לי CMV...

[
    [
  • זהר איך ידעת שנדבקת? עשית סיסי שיליה?
    בסוף הריון הסיכוי שהעובר ידבק גבוה אבל שינזק - נמוך. ובתחילת הריון להפך.
    קללה אחת גדולה הCMV הזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה