שק ללא עובר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב
    מחזור אחרון שלי היה ב14.12, אך אני מקבלת מחזור כל 35 יום, ב18 לינואר הייתי צריכה לקבל לפי החישוב שלי, ושראיתי שלא קיבלתי ב23.1 עשיתי בדיקת דם ויצא בטא 522, לפני מספר ימים התחילו לי דימומים קלים ביותר ופנתי למיון בהצעת האחות, זה היה ב29.1 והיא הסבירה שזה טבעי אך עדין לא ניתן לדעת שום דבר.
    היום הסתכלתי בטופס של המיון וראיתי שהיא כתבה שק הריון 8 מ"מ ללא עובר, אגב היא גם אמרה שלפי גודל העובר ייתכן ואני בשבוע פחות ולכן ממולץ לפנו לרופא רק בעוד שבועיים לבידקת דופק.
    האם זה נורמלי שאין עדין עובר , לא ידעתי שיש בכלל דבר כזה והיא בכלל לא הזכירה זאת.

keren
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לפי תאריך הווסת האחרון את אמורה להיות בשבוע 7+0
    ייתכן כי את נמצאת בשבוע צעיר יותר מכפי שאת חושבת, וזו אכן עצה טובה לחזור על האולטרה סאונד בעוד שבוע (ולא להמתין שבועיים). אפשרות נוספת כי מדובר בהריון לא תקין. אפשר לחזור שוב על בתא ולנסות לראות האם מגמת העלייה היא תקינה, אבל למעשה חוץ מהמתנה סבלנית, אין הרבה מה להציע.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה