נגמר לי החלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שהלחץ הנפשי לא תורם ליצור החלב... אני רוצה לקחת כמוסות חילבה. קונים את זה בסופר פארם? מה מבקשים? כמוסות חילבה?

22 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג לגבי החילבה אבל...לשתות לשתות לשתות, זה הדבר היחיד שבאמת עזר לי
    אני בטוחה שכולם אומרים לך פשוט להרגע וברור לי שזה לא קל ולעיתים בלתי אפשרי, אז קבלי
  • תודה ממי
  • כן....הרווחים די דומים ואני משקשקת מפחד
  • יהיה בסדר את תראי. אמנם אני זמן קצר אחרי לידה אבל כבר יכולה להגיד לך שהקליטה של ילד שלישי במשפחה היא פשוט קלה יותר
  • אני בהחלט מקווה!
  • תודה!! האמת היא שעד עכשיו גם אני חשבתי ככה אבל פתאום כש"רגע האמת" הגיע זה נהיה מלחיץ נורא ופתאום אתה חושב לעצמך- רגע ומה אם לא?
  • לילה טוב
  • אני לקחתי חילבה....

לדעתי עזר לי מאוד!

קנו לי בסופר פארם אני חושבת....

ולשתות זה כמובן עוזר מאוד.....

חברה אמרה לי שתה עם חלב עזר לה, אולי זה רק פסיכולוגי, אבל היא אמרה שלפני ההנקה היא היתה שותה תה חמים עם חלב והרגישה שיש לה חלב!
  • קונים את זה במחלקות הטבע בפארמים.
    אבל כדאי להקפיד על שתייה מרובה-מים ועוד מים
  • לי חילבה לא עזר
    תני לשתות רק מים לא קפה תה במיוחד לא מרווה ונענע זה מייבש את החלב
  • אני השתמשתי ב"סופר חילבה" - ככה זה נקרא, בהמלצת היועצת הנקה שהיתה אצלי. שמעתי גם ש"חלב רב" עוזר מאד!
    פייס: ortal_hori
  • כדורי חילבה, שתיה מרובה וגם מקלחת חמה לפני הנקה תעשה רק טוב

• כשינאי היה בן 3 חוד' התחיל לאזול לי ואני ניסיתי הכל, חילבות, מאמי מילק, רב חלב..בלה בלה בלה
    כשנגמר אז נגמר..ככה היה לי בכל אופן..הצלחתי אחכ לשאוב לו אולי חודש וזהו..אזל! לא עזר גם אם שתיתי ארגז בירה
    לדעתי זה בהחלט תלוי מצב נפשי, והכי חשוב לישון טוב..שזה קצת נוגד את המצב הטבעי של האמא הטריה
  • יש גם חלב רב קניתי מסופר פארם
    ממש עוזר
    []
  • ממי
  • אני הבנתי שבירה שחורה גם עושה חלב
    נענע ושיבה מייבשים ..
    אבל מי אני בכלל ? הנקתי רק 3 ימים אחרי כל לידה
  • בירה שחורה עושה תחת. וזהו

• ענבר ...
  • לא נכון בירה שחורה לא עושה תחת
  • מלא מלא בהצלחה בבדיקה!
  • לאכול טוב,לישון טוב והכי הכי חשוב- לשתות טוב טוב טוב!!!!!!!!!!!

• פנינה עשית לי שמח בלב במה שכתבת. באמת ילד במתנה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה