יש לי שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני 3 חודשים יונתן פתח את הראש בגן
21 תגובות
עמוד 1
  • אני לפני הכול היתי דורשת הסברים מהגן
    לא נראה לי הגיוני שילד אחד יפתח ראש והשני את השפה.
  • אצל יונתן יש להם ארגז חול ויש שם כל מיני סירים ישנים וכו' וגם מיקרו ישן.
    על פיהן - יונתן מעד כשיצא מהארגז ונפל על המיקרו הישן.

עם איתמר - הן טוענות שהוא נפל על כסא (שוב מעד - אבל איתמר רק מתחיל ללכת אז זה הגיוני) ולא סתם כסא - אלא כסא שיחסית מפלסטיק בלי פינות (כאילו עם פינות עגולות). כסא כזה: http://www.ikea.co.il/default.asp?catid=%7B31836F2B-472C-4253-AD69-B5A90D633C9C%7D&itemid=%7B6ECC80B2-E702-4FAE-94D6-DCE3B67E29BD%7D

מה אני יכולה להגיד להן על זה?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • נכון, את יכולה לתבוע - השאלה בשביל מה? מה ייצא לך מזה?

את מרוצה מהגן? אז למה להכנס לסרנדה מיותרת של בתי משפט ולחפש להם גן אחר? הרי להשאר שם הם לא יוכלו.....יש להם מצלמות? את יכולה לראות מה באמת קרה שם?

נראה לי שהאמא הזו סתם הכניסה לכם שטויות לראש....אם את מאמינה לגננות ומרוצה מהגן - הייתי יורדת מזה.
    פייס: ortal_hori
  • אני כן היתי אומרת לגבי הכיסאות
  • נתן לתבוע , מה עוד שאת תובעת את החברת ביטוח של הגן (עם הם עושו את הביטו כמובן ) ולא הת גן עצמו .
    1. לברר האם קיים ביטוח מול בעלת הגן ולברר מה הוא מכסה בדיוק .
    2. במקביל לארגן את כל הניירת הרפואית לכל אחד בנפרד כזה שתי תביעיות ,
    3. לצור קשר עם חברת ביטוח ולמלא מולם שתי תביעות כולל כל המסמכים שהם הדרשו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לדעתי כן יש מה לחשוב על תביעה. כמו שאמרו - זה תביעה לבטוח ולא תביעה של הגן. נכון , ילדים נופלים וקורים דברים אבל צלקת במצח .. מבאס!

ולך שולחת
  • כן, את יכולה לתבוע , לכל ילד יש ביטוח תאונות אישיות.
    לא מדובר על הרבה כסף כי הם לא מבוטים לסכומים גבוהים, אבל את בהחלט יכולה לקבל משהו.
    בכל מקרה בשביל ההתחלה את צריכה עו"ד שישלח מכתב תביעה עם כל המסמכים שיש לך (מיון/מחלה ,תמונות אם יש וכו) . סביר להניח שקודם חברת ביטוח תנסה להגיע לפשרה ותציא לך סכום כלשהו לסגור את התביעה. את יכולה לקבל את זה או לסרב..ואז זה בתי משפט כמו שאורטל כתבה. אני ממליצה לך לשמוע מה ימליץ עו"ד..האם להסכים לפשרה או ללכת למשפט. את יכולה לתבוע הוצאות עתידיות (כמו למשל ניתוח פלסטי לתיקון הצלקת וכו).
    בכל מקרה, אני ממליצה לך כן ללכת עצל זה. עו"ד עובד בד"כ על אחוזים..כך שאת לא מפסידה כלום, אם עו"ד יסכים לייצג אותך..אז הוא יודע שיש סיכוי
  • אני באופן אישי לא הייתי תובעת ... כי כזאת אני
  • זה לא קרה שהוא נפל מהכסא. הוא הלך לכיוון הכסא ונפל עליו עם הפנים.
    כאילו לפי מה שהן אומרות - זאת לא היתה אשמתן ובתיאוריה יכול לקרות גם בבית.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לא יודעת מה הייתי עושה... סביר להניח שכן תובעת את הביטוח של הגן
    בכל מקרה, המון

• איזה באסה! אני רק חושבת על הטלפון שקיבלת ומיצטמררת כולי. מה היה? חיכו שתגיעו או שפינו אותו בלעדיכם והוא בכה עד שהגעתם אליו? כי הדם לא מפסיק לזרום בקלות שם....

לא יודעת אם הייתי תובעת, זו אכן תאונה, ולהפעיל את הביטוח של הגן על דברים קטנים יעלה מצד אחד לכל הורי הגנים את מחירי הפוליסות מצד שני זה ממש לא אמור לעניין אתכם....
  • קודם כל שיחלימו ושהשיגרה תחזור ומהר
  • מה זה קשור לחוסר אמון במטפלות?
    זאת תאונה. אף אחד לא אשם. ובכל זאת- לזה בדיוק נועד הביטוח. ברור שלתבוע!
    ולגבי הצלקת- כשהיא נסגרת, יש משחה שאמורה להעלים את הסימן. לא יודעת אם היא באמת עובדת.
    חוץ מזה- הוא גבר! למלא גברים (כולל בעלי) יש צלקות במצח מדברים כאלה, ובד"כ זה חמוד ואפילו סקסי..

• כשאביאל היה בן חמש בגן עיריה במבואה של הגן היה מים על הרצפה ואביאל החליט ופתח את הסנטר 3 תפרים, מלאתי טופס תביעה ועד היום עירית ראשון לציון לא טרחה לחזור אליי ועזבתי את זה.

• לגבי הצלקת - אם את בכללית ויש לך משלים - זה יעלה 150 ש"ח, קוראים לה "קלו-קוט". אנחנו השתמשנו בה.

הכל שאלה של עלות-תועלת. אני באופן אישי לא רואה בזה תועלת. ילדים נפלו ויפלו, וגם כשאנחנו היינו בבית קרו מלא דברים.....כל אחת תעשה מה שמתאים לה.

אני חושבת שאם היא תתבע זה בטוח ישפיע על התנהגות הצוות, התנהלות הגן, הורים יידעו מזה, יכולים להיות כל מיני השלכות. אנחנו יודעים הרבה איזה פילים אנשים עושה מזבוב....

[email protected]
    פייס: ortal_hori
  • קודם כל מקווה שהחבר'ה בסדר ולא כואב להם

• הם באותו הגן. לגבי התאונה של יונתן - הוא אמר לי בעצמו מה קרה, אז אין לי מה לחפור שם.
    לגבי התאונה של איתמר - לעולם לא אדע... אבל קורה לו שהוא נופל (מן הסתם - הוא רק התחיל ללכת). אין לי אפילו מה להגיד להן...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כששקד היה בפעוטון בשנה שעברה, גם הוא פתח את השפה בצורה נוראית!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה