אישורי מחלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי יותר מידי זמן אוטו היום = זמן חשיבה

18 תגובות
עמוד 1
  • הבנתי שבגילאיים של גן חובה אין ברירה וגננת חייבת לדווח כולל אישורים .
    אצלינו רופאה תמיד נותנת אישור עם תאריך עתידי ומתדרכת שאם עד תאריך הזה ילד עדיין זקוק לטיפול ואז לחזור אליה שוב להמשך הטיפול ותוך כדי לקבל גם אישור חדש .
    היו מקרים שבקשתי שיהיה עוד יומיים בבית - היא עדכנה את האישור ואני הדפסתי אותו מאינטרנט

http://www.holdthatpic.com/
  • אני לא מביאה אישורים לפעמים אני מבקשת מהרופא להכין מראש

אצלי גם יודעים שילד חולה אני לא שולחת לגן
  • בגדול זה באמת מעצבן.
    אני לא יודעת באמת איך זה בגן חובה מצד חובת הדיווח שיש לגננת,אבל באמת יש הרבה הורים שמביאים ילד חולה שנתנו לו אקמול בבוקר....או ילד משלשל,דלקת עיניים וכו',כאילו שאם אין חום זה לא רציני.בעיקר עבור הורים כאלו הומצאה שיטת האישורים.....הורים שני יודעת ורואה שלא מביאים ילד חולה אף פעם,ובאים לקחת אם הילד לא מרגיש טוב אני לא מתעקשת על אישור
  • כשלוקחים את הילד למרפאה, אז לעיתים הרופא יכול לתת אישור עתידי לגן...
    זה קרה לי עם דלקת עיניים לדוגמא, שהרופאה אמרה לי שעם הטיפול שנתנה אז עוד יומיים הוא יוכל לחזור לגן ונתנה אישור.

במידה וזה לא עובר האחריות היא עלייך בתור אימא לא לקחת אותו לגן למרות האישור...
    זה מה שנקרא כללי אתיקה בין אימהות...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• את צודקת ולא צודקת.

צודקת: עד שילד סוף סוף הבריא עוד הפעם לחשוף אותו לחיידקים, שיישב בבית עוד שבוע?
  • אכן דפוק
  • לאן נסעת?
  • אצלינו הסייעת ממש דורשת ונכון שאנחנו משתדלים לא לשלוח ילד חולה לגן אבל לפעמים זה לא שאין ברירה שקד השתעלה כמו סוס איזה שלושה שבועות והלכנו מיליון פעמים לרופאה וכל עוד הריאות נקיות לא נותנת כלום ומן הסתם זה גם לא עובר לבד רק מחמיר ובסוף כשהיו קצת ציפצופים כבר קיבלה אזניל וכל הזמן הרופאה אמרה שאם אין לה חום היא יכולה לחזור לגן אבל שלושה שבועות לא ללכת נראה לי קצת מוגזם חוץ מזה מה נקראת אצלכם מחלה: נזלת - יש ילדים בגן שלנו שאתה רואה נזלת ירוקה מהאף שלהם והם בכל זאת בגן.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• זיV יקרה - את רואה מה קורה כשבוקר שלם......????
    סתם נסעתי לי ברחבי כפ"ס ובקצה הוד"ש....
  • אמא ששולחת ילד חולה לגן, מסוגלת לשקר גם לרופא ולהגיד שהכל בסדר.
    הרי הרופא לא ממש יודע כמה פעמים הילד שלשל או הקיא וכו'.
    אצלנו הרופא לא מוכן לתת אישורי מחלה כי הוא טוען שזה מעביר את האחריות אליו במקום שהיא תישאר אצל ההורים.
    הוא כמובן אומר מתי יש להחזיר ילד למסגרת,
    אבל השאר תלוי בנו.
    וזה באמת מעצבן שיש אמהות ששולחות ילדים שלא ממש הבריאו וצריכים עוד יום יומיים...

[
    [
  • בהחלט נסיעה ארוכה מאין כמוה, כפר סבא הוד השרון...
  • עשיתי רונדלים בכפ"ס וכשנישברתי מהם קפצתי להוד"ש....
    ר"ג??? נראה לי סיאטל יותר פשוט.....

זהריקה - נכון מאוד!
  • בגלל זה יצאה הוראה ממשרד הבריאות
    שילד שיש לו חום פחות מ3 ימים - לא צריך להביא אישור מרופא על מנת לחזור לגן.
    הרופאה שלנו לא מוכנה לתת אישורים על פחות מ3 ימים.. כי זה סותם לה את המרפאה

וכמו שכתבו בתכלס האישור שהיא נותנת במקרה כזה הוא מתוך אמונה בהורה שלא משקר..

אצלנו אם יש חום יותר מיומיים אני הולכת להיבדק - ואז כשזה עובר אני שולחת לרופאה מייל והיא מפקססת לי אישור.
    אבל זה רק במקרים של חום.
    במקרה של דלקת עיניים / שילשולים.. חייב לבקר אצלה

עכשיו יותם עם חום
  • הדסקה - החלמה מהירה ליותם

• אף פעם לא ביקשו ממני אישור מחלה...................

• אני תמיד מביאה ילדות חולות לגן ולבית הספר...
    למה לטרוח ולתת להן להבריא בבית? שהמורה תדאג להן לתה, תרופות, שמיכה וחיבוק..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה