מה דעתכן...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצאתי בייביסיטר לקטנטן
    מישהי שאני יכולה לסמוך עליה, ולכן התפשרתי כשהיא אמרה לי שיהיו ימים מסוימים בחודש היא לא תוכל לשמור עליו.
    היום הוא אחד מהימים הללו
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

5 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לתשלום לסבתא תראי איך היטא מגיבה
    ואם היא תסרב אפשר לקנותת מתנה
    ולמטפלת ברור להוריד בכסף תשלמי לפי יום
    ולא לפי חודש.... אולי באמת היא לא תחסיר
  • לשלם לסבתא נשמע לי מוזר..... אבל זה כנראה תלוי ביחסים...

את העניין עם המטפלת קראתי פעמיים ולא הבנתי
  • גם אני קראתי פעמיים, ולא הבנתי... (אבל זו אני - לא את. אני יושבת פה עם גפרורים בעיניים, שלא ייעצמו תוך כדי הקלדה... ZZZZZZZZZZZZZZ....)
    בכל מקרה, לא משלמים על ימים שלא עובדים. וזה לא שייך להתקטננות אלא ליחסים תקינים בין עובד למעביד.
    ולגבי סבתא שלך (איזו מתוקה... ) - הייתי קונה לה מתנות קטנות, כי כסף אני לא בטוחה שהיא תסכים לקבל ממך.

• הייתי משלמת לה על החודש הנוכחי חודש מלא + 3 ימים, כיוון שמגיעים לה עוד יום חופש בתשלום על פי חוק. ומסבירה לה את החישוב - חודש מלא פחות שלושה ימי העדרות, פלוס 5 ימים מחודש קודם פלוס יום חופש אחד בתשלום.

לסבתא שלך הייתי מציעה תשלום, במידה והיא תסרב, הייתי קונה מתנה.

איך דודה שלך באמת מרגישה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה