מה יהיה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יובל ואני עמדנו יחד במטבח, פתאום היא אומרת לי "אני לבד בבית"
    אבא הלך לשפוך זבל , את הלכת, אני לבד בבית, והיא מספרת את זה בלי למצמץ אפילו, כקובעת עובדה, לא מתוך פחד או חשש כלשהו...
    מחר היא תלך ותספר את זה בגן, תוך כמה זמן לדעתכם המשטרה תהיה כאן????

בלילות האחרונים כל פעם שהן הולכות לישון היא טורחת לדווח לי שמעין מחוץ למיטה... מיותר לציין שמעין באותן השניות ממש שוכבת מכוסה בשמיכותיה במיטתה...

בהתחלה זה הצחיק אותי... עם המצב כיום זה כבר לא ממש....
12 תגובות
עמוד 1
  • כנראה היא הקדימה את הגיל של המצאות וסיפורים
  • הרגת אותי

• אתמול כשהחזקתי את הקטנה לגרפס, היא עשתה תנועה חדה עם הראש ונתקעה לי בשיניים. מסכנונת.
    בקיצור, אני עומדת מחבקת ומרגיעה אותה, ובנתיים הגדולה שלי מבררת:
    אמא, את נתת לה מכה, או היא נתנה לך?
    אף אחד לא נתן מכה, התנגשנו.
    אמא, את לא מטפלת טוב בתינוקת. את נותנת לה מכות.
    אני נותנת מכות?

• חחחח אחי בגיל הזה סיפר לגננת שאבא בבית חולים במשך שבועיים הוא משך את הסיפור עד שהגננת המודאגת התקשרה לשאול למה אבא בבית חולים כל כך הרבה זמן

• חחחח זה מזכיר לי משהוא מצחיק

יום שישי אחד בעלי בא לקחת את מוריה מהגן
    ובמיקרה גם באותו בוקר הוא לקח אותה !
    אז הגננת אומרת לו
    מה שלום אישתך ?
    בעלי מיסתכל ככה
    ואמר ב"ה בסדר ! הכול טוב
    אז היא אומרת לו שכל הבנות בתפילת הבוקר היתפללו עליהי שתרגיש טוב
    כי מוריה אמרה שהיא חולה !
    חחחח הוא לא ידע מה להגיד
    ושסיפר לי היתפקעתי מיצחוק י

מוריה חופשי ממציאה דברים

• גם שקד ממציא דברים!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אז אני באתי לגן של שחר לפני איזה שבועיים באחד הבקרים והגננת אומרת לי תגידי בעלך היה בצנחנים? אמרתי לה כן. אז היא אומרת לי ששחר לא מפסיק לספר איך אבא קפץ מהמטוס והמצנח נפתח וכו'. וזה דוקא נורא אמיתי
  • אוי צילצולה איך אני אוהבת את הילדים האלה שמדברים בלי סוף

• אגב מילנה זה נקרא 'שקר'

• כפרה עליו כמה הוא מספר לכל העולם על הכללללללל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה