היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי איך הולך? הבנתי שאת מרגישה שנגמר לך החלב ביום חמישי גם אני חשבתי שנגמר לי החלב, קראתי בלה לצ'ה שהכי טוב לתת לתינוק לינוק כמה שיותר אז נתתי לו (אפילו שבחלק מהזמן הוא ינק על ריק והרגשתי שלא יוצא לו כלום) וגם שתיתי המון מים והחלב הסתדר לי שווה לך לנסות במקביל לחילבה
איך עברה השבת? הרגשת שזה עוזר? בהצלחה
הוא יכול להיות עלי יום ולילה וזה באמת הכי טוב אבל לצערי מתישהו נגמרת לי הסבלנות... אני קצת שואבת במקביל אני גם במטרה להשמין אותו כי הוא עוד לא הגיע חזרה למשקל הלידה אז אני נותנת לו גם חלב שאוב אבל הוא בעיקר יונק. קשה לי להאמין שזה עזר בנתיים אבל לקחתי עד עכשיו רק כמוסה אחת פעמיים ביום. אולי אני אקח כמו המינון שכתוב שתי כמוסות 3 פעמים ביום זה פשוט היה נראה לי מלא...
אורטל הייתי בטוחה שאמרתי לו סופר חילבה אבל כנראה אמרתי לו רק חילבה וזה מה שנתנו לו בסופר פארם....... נקווה שזה יעזור