היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות חודש שעבר קיבלתי מחזור ב1.1 כרגע כואב לי החזה ויש לי קצת לחצים בבטן תחתונה ויצאו לי כמה פצעונים בפנים יכול להיות שזה מעיד לקראת מחזור? אני מבולבלת קצת כי אם זה לקראת מחזור אז שכבר יגיע
20 תגובות
עמוד 1
אין לך דימום? אז תכחי אולי בסוף לא תקבלי
בהצלחה מחזיקה אצבעות
בכמה ימים את מאחרת?
הכאבים והפצעונים יכולים להעיד גם על הריון וגם על מחזור, אלו אותם סימנים בדיוק
אם את באיחור של כמה ימים, תעשי בטא...
בהצלחה " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
אני לא יודעת אם זה איחור קיבלתי חודש שעבר ב1.1
נראה לי לפי חישוב שלי את ביום ה35 למחזור ,אני חושבת שאת באיחור ,אולי תעשי בדיקת דם? ואיך בכלל המחזור שלך סדיר או לא ? כל כמה זמן את מקבלת בדרך-כלל?
אני מעדיפה עוד לא לעשות בדיקת דם כדי לא להשלות את עצמי לגבי המחזור שלי הוא לא סדיר אז כל פעם אני מקבלת בתאריך אחר
עוד לא קיבלתי מה לעשות?
היי מתוקה, את כבר שבוע איחור... תעשי בדיקה!!!
בשורות טובות
ובהצלחה
אמה
היי, אני חושבת שכדאי שתעשי בדיקת דם בהצלחה
את באיחור לא?? תעשי בדיקה ביתית אולי תופתעי לגלות בשורה טובה לכבוד טו בשבט
תעשי בדיקה מאמי,ושיהיה בשורות טובות
אני גם לא בעד לרוץ לעשות בדיקה אבל איחור של שבוע זה בהחלט מצדיק! כל הכבוד שהתאפקת עד עכשיו מאחלת לך 2 פסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני פשןט מפחדת להיתאכזב אז אני מושכת
אני מזה מבולבלת יש לי הפרשות אבל שום תופעה מעבר לזה ואני חוששת לעשות בדיקה יש לי קצת כאבים בבטן התחתונה ממש בקטנה
הייי הגיע הזמן לאזור אומץ, כולנו כאן איתך........ תעשי בדיקה המתח הזה לא בריא.
אני מפחדת לעשות בדיקה כי יש לי הרגשה שיצא שלילי
אז מקסימום יצא שלילי ,ככה לפחות תדעי שאת בודאות אם את בהריון או לא .שיהיה בהצלחה.
וואו!!! עוד לא עשית בדיקה??? אני בשוק!!!
נוו... יש חדש? מחזיקה לך אצבעות
אמה
יאללה תעשי בדיקה כבר ותתפללי שלא תתאכזבי ואם תתאכזבי אז לפחות תצאי מהמתח הנוראי הזה.