מיטות נוער - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
19 תגובות
עמוד 1
  • לנו יש את המיטה הזו!!!!!
    היא ממש מומלצת - אנחנו מאוד מבסוטים

לא היתה יקרה בכלל (יחסית) - לא זוכרת בדיוק בערך 2500 ש"ח...
    בכל מקרה אני לא מוכרת
  • 2500 זה יקר לי כרגע
  • למה בלי מזרונים? אנחנו קנינו עם מזרונים..
    החנות עודפים שלהם ליד מודיעין אם אני לא טועה - יש את הטלפון באתר
    חברה שלי קנתה בעודפים שלהם מיטת נוער רגילה במחיר יחסית זול (לא זוכרת..)
  • 2500 עם 2 מזרונים?
  • החנות ליד בית שמש..
    וצ' אני ישמח שתבואי לבקר אותי על הדרך....
    [/center]
    ]
  • שווה לך גם לבדוק ביד 2, אנחנו קנינו שם מיטת קומותיים מעץ מלא בערך בשליש מחיר מהחנויות...
  • עוד הצעה: ללכת לנגר ולבקש הצעת מחיר על מיטה כזאת (יכול להיות יותר זול), ואפשר גם לוותר על העץ המלא ולעשות מעץ יותר זול...

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מילנה איזה רעיון גאוני! לא חשבתי על זה!!

• מקווה שבאמת יצא לך זול יותר...
    אנחנו בתקופת שיפוצים ועל הדרך מחליפים הרבה רהיטים בבית (בין היתר מוסיפים ארונות מטבח)...
    אז אחרי שהזמנו רהיטים, הנגר שמכין לנו מטבח אמר שחבל שלא הזמנו ממנו, הוא גם יכל לבנות לנו חדר לשקד... ובאמת חבל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• אני מאלה ששופכים מים אבל אפשר לעשות רגליים קטנות עם חתיכת גומי כזאת ואז המיטה לא ישירות על הרצפה ולא באה במגע עם המים... אני אנסה לברר השבוע עם הנגר שעשה להורים שלי מטבח אם הוא עושה גם מיטות

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• לא נפתח לי הקישור...
    אבל אתמול היינו בmy baby בירכא והיתה שם מיטה ממש שווה מהממת! ב2000 ש״ח
    כמובן נפתחת ל2 עם ארגז מצעים ומעקה..

לא קניתי...אבל אני בהחלט אקנה שם כשאחליט שזה הזמן
    קניתי מיטת מעבר ב200 ש״ח!

• בוקר טוב

אני מוכרת מיטת קומותיים , תוכלי לראות תמונות שלה ביד 2

היא ממש חדשה כולל 3 מזרונים, עלתה לי לפני שנתיים וחצי
    3,500 ש"ח אני מוכרת ב1000

אפשר להחליף טלפונים בפייס

• גניתוש אפשר תמונה?
    האמת שאני מפחדת ממיטות קומותיים
  • http://my.yad2.co.il/MyYad2/MyOrder/Yad2.php?SalesCatID=11
    מקווה שהצלחתי להדביק אני לא יודעת לשים פה תמונות.
    ביד 2 לתינוק ולילד איזור גדרה יבנה והסביבהיש שם תמונות..
    ואני חייבת לציין שלא זכרתי שאת כזאת יפה...
    תאשרי אותי בפייס

• תרשמי לי בפייס בפרטי את הטלפון של הנגר...
    אני עושה מטבח...אשמח לשמוע מחירים....

הוא יקרן או זול?
  • גנית פדחנית
  • אני לא פדחנית את באמת יפה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה