ויראלי...? - עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף! יותם וניצן חולים
20 תגובות
עמוד 1
  • מחר הייתי חוזרת לרופאה. אם התפתח משהו מחר היא כבר תראה את זה.
    חום לא ויראלי זה בד"כ חום גבוהה שיורד (או לא יורד) עם נורופן או חבריו ובתום ההשפעה החום מטפס שוב.

• אה, וגם נושר לו השיער בטרוף!!!!
  • לגבי הנשירת שיער אין לי מושג
  • יכול להיות שזה וירוס, גם אצלנו ככה ועשינו ספירת דם וזה ויראלי.

אם את לא רגועה תבקשי גם ספירת דם.

גם אני מחר בבית עם 2 חולות
  • יכול להיות שהוא מתייבש?
    לא הייתי מחכה.
    במוקד הכי פשוט להגיד ויראלי.
    עדיף לקחת אותו שוב לרופאה....
    מקווה שתצליחי עם שניהם.....
  • עניין הנשירה מוזר
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• שכחתי לכתוב אתמול שנשירה יכולה להיגרם מחום גבוהה. אל תדאגי. זה זמני לגמרי.

• מפחיד ומלחיץ
    פייס: ortal_hori
  • ברור שלחזור לרופא !!!!
    תרגישו טוב
  • מה שלומם?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מסכנים
  • גם אצלי שחר עדיין בבית אתמול בלילה עוד היה חום
    היום בבוקר עשינו בדיקת דם ושטח גרון נקווה שהיום יעבור בלי חום
  • וחזרתם לרופא ?
  • ואי ואי
    איזה סיוט
    שירגישו טוב
    זה נורא שהם חולים יחד קרה המון לאחרונה ואני כל כך גמורה מזה וכל כך לא נעים מהעבודה שנשבעתי שילדים יותר אין, גם אני רוצה לחיות..די אין לזה סוף למחלות
    איפה הקיץץץץץץץ

החלמה מהירה
  • מקווה שהם מרגישים יותר טוב

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• פייס: ortal_hori
  • לכל השואלות - לא! הם לא מרגישים יותר טוב

• וואי אולי כדאי ללכת לחוות דעת נוספת? לדרוש בדיקת דם...?
    תרגישו טוב!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה