כרית הנקה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי גיפט קארד בשילב. בעיקרון קיבלתי את זה כמתנה לשחר וטל ללידה - שאקנה להם משהו משם אבך הם כבר די גדולים והמתנות שאני אקנה להם יעלו בערך ביחד 100 שקל מה שמשאיר לי 200 שקל. חשבתי לקנות כרית הנקה. שווה או סתם בזבוז כסף?
    ואם לא כרית מה כן ממליצות?

12 תגובות
עמוד 1
  • אני קיבלתי מתנה וזה סתם ביזבוז.. לא נוח בכלל..- לי בכל אופן לא היה נוח..
    [/center]
    ]
  • לי יש וזה ממש נחמד בעיקר בלילה ואני מניחה שבשלבים שהיא תהיה יותר כבדה ואני אצטרך להישען על משהו זה יהיה אפילו סופר דופר שימושי וכיף.. במיוחד כשאין לי כוח ואני עייפה (אם כי לא תמיד נוח לי להניק על המיטה, ואני לא אגרור את הכרית איתי לכל מקום בבית

• אגב בטח כבר יש לך משחקי התפתחות מהגדול, אז אולי זה לא ממש יעזור, אבל אני קניתי עכשיו בשילב צעצועי עץ מקסימים- קוביות ופאזלים כאלו. היה השני בחצי מחיר- שווה!

• יש לי כרית הנקה, לא ממש נהנתי ממנה... סתם מיותרת ותופסת מקום
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טוב אני רואה שאין התלהבות מהכרית... אז מה כן אני אקנה?? יש רעיונות?

לטל תכננתי לקנות סקוציקיד ולשחר אני אראה כבר שם מה או כלי נגינה כלשהו או כלי עבודה כי חלק משלו נשברו... משחקי התפתחות באמת יש לנו מלא.

• את תמיד יכולה להתייעץ עם המוכרת במקום, לפעמים יש להם אחלה רעיונות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• אפשר אבל בא לי עכשיו

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• טוב אבל גם בא לי שזה יהיה יעיל... בכל זאת 200 שקל...

• המחירים בשילב בד"כ בשמיים, ולכן אני ממליצה לקנות שם רק במבצעים
    כנסי לאתר שלהם ותראי מהם מבצעי החודש... כך גם תקני בזול וגם תקבלי רעיונות...

חבל סתם לבזבז
    למרות שאני מבינה את ההתלהבות
    גם לי יש זיכוי לשילב ש"בוער" לי בארנק...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אני מאוהבת בכרית ההנקה שלי!!! אני לא יודעת איך הייתי יכולה לישון בלעדיה!!! השתמשתי גם בהנקה והיא הייתה מעולה!!!!

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה