היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מציעים ומכניסים לפה כאשר התינוק בוכה? כאשר רגוע...העיקר שיחזיק בפה? איך הרגלתם?
19 תגובות
עמוד 1
אנחנו השתמשנו בBEBE עם מעין מגיל יום או יומיים ועם יובל מגיל שבעה ימים...
אין לי מושג איך מתחילים עם זה בגיל חודשיים.....
אצלי אני מרגילה מהרגע שנולדים אני מביאה איתי מוצץ לבית החולים
בד"כ אני לא סתם מכניסה לפה, אלא כשהם מנסים לישון...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
פשוט דחפי לפה ושלום על ישראל. סה"כ מוצץ לא דוקטורט
כן סוכנת.... כאילו שהם בגיל כזה מחזיקים את זה בפה....
אפילו איתן מחזיק בפה
ברצינות ? ! גם אני הבאתי איתי מוצץ מהיום הראשון לבי"ח ועד היום הוא דבוק אליהם , כנראה ששמתי יותר מדי דבק מגע
עם יעל התחלתי בגיל כזה....אבל לא זוכרת איך עשיתי
לדעתי אפשר להרגיל להכל.................
השאלה איך ???? להחזיק על הידיים כל פעם שעה ולהכניס לפה ? כאשר היא בוכה ? לשבת לידה ?
לתת בכל הזדמנות. גם כשבוכה וגם כשלא...
ננסה
בהצלחה
גם אני, מביאה איתי לבית החולים. מומלץ לתת כמה סוגים לסרוגין (ישר, סיליקון, פלסטיק, וכו') כדי שלא יתרגל לסוג אחד בלבד.
אגב, תנסי מוצץ שהפטמה שלו גומי ולא סיליקון זה מזכיר יותר ציצי
יש לי רק גומי.... א-נ-י לא אוהבת סיליקון כי הוא קשה.
פשוט הכרחת אותה אני זוכרת את זה טוב כי ניסיתי עם אלין זה לא הלך
ויקי?????
אני עם כולם מהיום הראשון נתתי. הבנות לקחו בכיף לא הייתה בעיה.
אורי מיומו הראשון לא הסכים להכניס מוצץ לפה. ניסית עד גיל 8 חודשים ולא עזר. לא היה מוכן. אבל ציצי, בקבוק, מיץ, וכו'- היה שואב בהתלהבות רבה.. אמרתי ליניב- זה ילד לא פראייר הוא לא מוכן למצוץ אם לא יוצא לו משהו מזה...