סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות
    מה שלומכן? אני מקווה שהיה לכן לכולכן שבת מהנה במיוחד.

שאלה לי.....

מה אתם עושים (כמשפחה) ביום שישבת?!
    הכוונה.
    אם יש מטלות לעשות (לתלות תמונות, לתלות וילונות עבודות בבית לשדרוג וכו').הכוונה למטלות לשדרוג הבית וכו.
    מתי אתם עושים אותם אם בכלל. האם זה נעשה בשיתוף פעולה או רק בן זוג אחד עושה אותם.

אצלנו כל המטלות (ויש רשימה מסודרת מאד של מטלות שיש לבצע - לצבוע קיר, לתלות תמונות, לעשות את זה ואת זה בגינה ועוד בלה בלה) נעשות בשישבת ובעלי דורש (!!!!) שנעשה אותן ביחד. נוצר מצב שבו כל הסופש אנחנו עושים מטלות במקום ללכת ולטייל עם הילדים.
    אז איך זה אצלכם?
    [

6 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו שומרים שבת - אז כל המטלות שיש לעשות בבית לרוב קורה ביום שישי בצהרים
    או שבעלי עובד ערב ואז כל הבוקר/צהריים פנויים לו

99% את כל המטלות בעלי עושה לסדר נזקים בבית/לצבוע/טסט לאוטו וכו'

• גם אנחנו שומרים שבת לכן או במוצ"ש או בשישי. ובעלי עושה לבד... אם זה בגינה הוא יחד עם שחר שחר ממש אוהב לעבוד בגינה.

• אנחנו גם שומרים שבת אז בשבת לא עושים כלום חוץ מלנוח..
    אם זה משהו שאני יכולה לעשות אז אני עושה ביום יום אם לא אז בעלי אחרי הצהריים..
    [/center]
    ]
  • אנחנו לא שומרים שבת, אבל בעלי מסרב לעשות משהו בשבת...

את התיקונים הוא עושה ( ויש בלי עין הרע הרבה) בדרכ בשישי

אני בבישולים ואפייה

• ביום שישי בעלי עשה כלים בצהריים, בשבת הלכנו לטייל ובמוצש הוא עשה שואב אבק.
    אז אנחנו מנסים לשים את כל העבודה בקצוות ולטייל ביניהן.
    זה ככה בכללי.
    לגבי עבודות בית שהן לא ניקיון....
  • גם אנחנו (יותר נכון הוא) מתקתקים מה שצריך ביום שישי ובשבת מטיילים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה