היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא יודעת מה אומרים או לא אומרים... אני מבחינתי, אם הילד ישן הכל תקין
אני לא מכירה את השיטה הזאת, אבל אני הייתי ממשיכה- היא עובדת לך אז למה לא. גם אם הוא יתרגל אז זה ב11 בלילה ולא באיזה 3. אז הזמנים נוחים מאוד לפי דעתי!
אני לא בעד האכלת חלום באופן כללי. מצד אחד נשמע שממש הלך טוב ובא לי להגיד לך תמשיכי עם זה. מצד שני לגמול אח"כ מהאכלה בלילה נראה לי מבאס וזה לא שהוא בן חצי שנה... הוא כבר גדול. בקיצור - לא יודעת
בנות- תודה..
שחר המלך (סורי- לא יודעת את שמך..)- הוא לא גדול, הוא בן חודשיים וחצי..
אבל אין ספק שגם אותי מעסיקה הגמילה מזה..
היי מצטערת שאני נדחפת אבל ..
מזה האכלת חלום?? נ.ב אני הרבה זמן רוצה לשאול אותך משהו יעל ונורא מתביישת יש לך מייל שאוכל לכתוב לך
אוי זה היה נראה כשקראתי את הסרגל שהוא בן שנתיים וחודשיים
יש הרבה דברים שאומרים לא לעשות וזה שטויות לדעתי תלכי עם התחושות שלך אני חושבת שמישהי פתחה שירשור דווקא שבלוחשת לרוחות היא מעודדת אכילת חלום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענבלי הרגת אותי "הלוחשת לרוחות" חחחחחחחחח אני על הרצפה פה.. חחחחחחחחחחחח
הלוחשת לתינוקות
חחח ענבלי הלוחשת לתינוקות לא לרוחות... יעלי אין לי מושג כי מצד אחד את ישנה יותר וזה מתאים בול לשעות שלך, מצד שני אני מסכימה עם הדעה של צ׳ שזה מפתח הרגל רע. חוץ מזה- התגעגעתי.
יפה שלי!!! אני לא רואה אותך פה הרבה... התגעגתי!
אני חושבת שאם זה מצליח לך- זכית!
לפי הלוחשת ל"רוחות" - טרייסי ממש מעודדת את זה ודווקא טוענת שזה מעולה.. ואמור לגרום לתתינוק לישון יותר טוב כמו שקורה אצלך...
תראי- להיגמל , יהיו עוד המון דברים להיגמל מהם- אז יהיה לך עוד אחד ובכלל, היא מסבירה בספר גם איך להיגמל מזה לאט לאט... בבוא הזמן.... אז פרה פרה!
טוב... הזכרתן לי כמה אני אוהבת אתכן ולמה אני מכורה לפורום.. כן כן, למרות שאני כבר לא נכנסת כמו פעם, אני מכורה בנשמתי..
יעלוש, אמנם אין לי מושג לגבי האכלות אבל ראיתי את העידכון שלך (בעיקר את חלקו הראשון) ורק רציתי לשלוח לך חיבוק חם ואוהב
לצערי זה הדבר היחיד שאני יכולה לעשות למענך (עדכני אותי אם יש משהו נוסף...).
אוהבת
יעלי, חיבוק גדול גם ממני
מאמי יהיה טוב קטן עלייך ואת יודעת שאני תמיד פה בשבילך בטלפון בפייסבוק תמסרי לנסיכים המדהימים שלך נשיקות עצומות איזה כיף היה לשמוע את המלאכים האלה היום
יעלוש... בקשר לדבר ה 1
וואי ממי סורי היו לי ימים עמוסים ופספסתי זה לא סוד שאני לא מתה על כל השיטות הללו של האכלות חלום וכו מבינה שהגעת כבר להחלטות שלך.
מקווה שאת זוכרת שאני תמיד זמינה בשבילך אם בא לך לפרוק קצת או סתם שיחה לא קשורה ומשחררת עם חברה